Πώς να αναγνωρίσετε τη βελτίωση της υγείας σας

Θετική είναι η αναφορά των γιατρών του Νοσοκομείου «Γ. Γεννηματάς» για την κατάσταση υγείας του Μανώλη Μαυρομάτη και της συζύγου του, Ειρήνης. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κ. Μαυρομάτης εμφανίζει μια ελαφρά βελτίωση στην υγεία του, καθώς και στην αναπνευστική του λειτουργία. Επιπλέον, θετική είναι και η εξέλιξη ότι δεν υπήρξε περαιτέρω επιδείνωση.

Από την άλλη, η κατάσταση της συζύγου του, Ειρήνης, παραμένει σταθερά κρίσιμη, ενώ και οι δύο νοσηλεύονται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, υπό μηχανική υποστήριξη της αναπνοής, εξακολουθώντας να αντιμετωπίζουν τον κίνδυνο.

Υπενθυμίζεται ότι το ηλικιωμένο ζευγάρι διακομίστηκε στο νοσοκομείο μετά από φωτιά που εκδηλώθηκε στο σπίτι τους στο Κολωνάκι. Και οι δύο παρουσίασαν σοβαρά αναπνευστικά προβλήματα, με τον κ. Μαυρομάτη να έχει εγκαύματα σε ποσοστό 18% της επιφάνειας του σώματος του και την κα Μαυρομάτη να έχει εγκαύματα 40%.

Οι οικείοι και οι φίλοι του ζευγαριού εκφράζουν τη στήριξή τους και εύχονται για ταχεία ανάρρωση. Το επίμαχο θέμα παρακολουθείται στενά από τους οπαδούς τους και από τη γενικότερη αθλητική κοινότητα, ενώ αναμένονται νεότερες αναφορές για την εξέλιξη της υγείας τους.

Written by admin

Επιτυχής πείραμα: Ανθρωπος με τσιπ στον εγκέφαλο κινεί ποντίκι με τη σκέψη

Ανεκδοτάρα με ταρίφα: Ο ταξιτζής και η ξεβράκωτη πελάτισσα…