Πως είναι σήμερα η πανέμορφη νικήτρια του πρώτου Voice, Μαρία Έλενα Κυριάκου

Την Μαρία Έλενα Κυριάκου γνωρίσαμε μέσα από την συμμετοχή της στον 1ο κύκλο του «The Voice» στην Ελλάδα.

Η νεαρή τραγουδίστρια ήταν στην ομάδα της Δέσποινας Βανδή και έχοντας μια καταπληκτική φωνή που θύμιζε σε πολλούς την Celine Dion, κατάφερε να κερδίσει τον διαγωνισμό.

Η ίδια είχε έρθει εκείνη την περίοδο από την Κύπρο για να κυνηγήσει το όνειρό της, ενώ παρότι ήταν αρκετά μικρή σε ηλικία αφού ήταν μόλις 29 ετών, είχε ήδη δύο παιδιά τα οποία τα μεγάλωνε μόνη της, αφού με τον σύζυγό της είχαν χωρίσει.

Η συμμετοχή στην Eurovision

Το 2015 και αφού είχε προκαλέσει αρκετά μεγάλη αίσθηση με την φωνή της, η Μαρία Έλενα Κυριάκου κλήθηκε να εκπροσωπήσει την Ελλάδα στον διαγωνισμό τραγουδιού με την μπαλάντα με τίτλο «One laste breath».

Παρότι η παρουσία της στην σκηνή της Eurovision φωνητικά ήταν άριστη και η ερμηνεία της ανατριχιαστική, η συμμετοχή της χώρας μας δεν κατάφερε να εντυπωσιάσει περαιτέρω το κοινό και έτσι η Μαρία Έλενα τερμάτισε 19η, με τους περισσότερους να συμφωνούν τότε πως ήταν μεγάλη αδικία αυτή η θέση.

Η ζωή μετά την Eurovision

Η Μαρία Έλενα Κυριάκου, μετά την συμμετοχή της στην Eurovision προσπάθησε να ξεκινήσει την καριέρα της στην Ελλάδα με κάποιες συνεργασίες που έκανε στα μπουζούκια όπως με τον Γιάννη Πλούταρχο, ωστόσο κατάλαβε πως αυτού του είδους η σκηνή δεν είναι κάτι που την εκφράζει.

Για τον λόγο αυτό επέστρεψε τότε στην Κύπρο, όπου βρίσκεται μέχρι και σήμερα με τα παιδιά της ενώ κάνει εμφανίσεις είτε σε ξενοδοχεία είτε σε πιο μικρά μαγαζιά της Κύπρου, διδάσκοντας παράλληλα μουσική και τραγούδι σε σχολή για παιδιά.

Ακόμα, η ίδια επιλέγει να ταξιδεύει πολύ συχνά γνωρίζοντας νέες χώρες και πολιτισμούς, όπως φαίνεται και από τις αναρτήσεις της στα social media.

Ως προς την εμφάνισή της η Μαρία Έλενα Κυριάκου έχει υιοθετήσει ένα πιο κοντό χτένισμα από αυτό που την γνωρίσαμε ενώ 10 χρόνια μετά παραμένει το ίδιο εκθαμβωτική.

«Θα έπρεπε να με αφήσετε να πεθάνω; Πληρώσαμε 2000 ευρώ για 24 ώρες»: Ξέσπασμα από την Χριστίνα Παππά

Εγκατέλειψε την Αθήνα, παρουσιάζει τη δική της εκπομπή: Νέα ζωή για τη μητέρα του Άνθιμου Ανανιάδη, Εύη Καραγιάννη