Πόπη Τσαπανίδου: Ποζάρει με γαλανόλευκο μαγιό και κόβει την ανάσα

Αυτή είναι η μοναδική φωτογραφία που έχει η Πόπη Τσαπανίδου με μαγιό στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι δεν θα σας κόψει την ανάσα, αφού ως γνωστό η εκπρόσωπος τύπου της αξιωματικής αντιπολίτευσης διαθέτει ένα κορυφαίο κορμί.

Η Πόπη Τσαπανίδου πλέον είναι εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ και όπως όλα δείχνουν σε λίγο καιρό θα είναι και βουλευτής. Θα είναι μια απο τις ομορφότερες παρουσίες στην Ελληνική βουλή μιας και μια απο τις ελάχιστες όμορφες γυναίκες στα έδρανα.

Τώρα βέβαια η ομορφιά συνήθως δεν πάει μαζί με την πολιτική, ευτυχώς όμως τα τελευταία χρόνια αρχίζει να αλλάζει κάτι στον ορίζοντα.

Πριν απο ένα μήνα και βάλε σας είχαμε παρουσιάσει την Παρθένα (Πόπη) Τσαπανίδου, σε μια νοσταλγική φωτογραφία απο το μακρινό παρελθόν. Για την ακρίβεια απο τότε που ήταν έφηβη.

Τώρα όμως τα πράγματα σοβαρεύουν επικίνδυνα, αφού η φαινομενικά χαμηλού προφίλ παρουσιάστρια, μοιράζει διαρκώς φωτογραφίες. Ο λογαριασμός της Πόπης Τσαπανίδου, είναι πραγματικά εντυπωσιακός και ευτυχώς για όλους μας δεν έχει σβήσει τίποτα απο το παρελθόν.

Αυτό βέβαια γίνεται γιατί δεν έχει να φοβηθεί τίποτα, ούτε φυσικά να κρύψει τίποτα. Αντιθέτως είναι ανοιχτή και όπως θα δείτε και εσείς είναι μοναδική.

Εμείς μετά απο πολύ ψάξιμο, βρήκαμε μια μοναδική της φωτογραφία, όπου η Πόπη Τσαπανίδου ποζάρει στην ακρογιαλιά με γαλανόλευκο μαγιό και εντυπωσιάζει με το σώμα της.
Πόπη Τσαπανίδου
Το μόνο που έχουμε να σας πούμε είναι ότι τα σχόλια πολλές φορές ξεφεύγουν απο τα όρια!

Πηγή: tvfreaks.gr

Δείτε τη Λένα Ζευγαρά να ποζάρει με καυτό μαγιό

Χριστίνα Ορφανίδου: Πιο πληθωρική από ποτέ η άλλοτε παίκτρια του Big Brother