Πόλο: Οι αντίπαλοι των Εθνικών ομάδων στα World League

Spoilers

Πραγματοποιήθηκε στη Λωζάνη η κλήρωση των προκριματικών ομίλων για τις ομάδες της Ευρώπης σε άνδρες και γυναίκες των φετινών World League πόλο, αντίστοιχα.

Τους αντιπάλους τους στο World League 2022 έμαθαν οι Εθνικές ομάδες πόλο ανδρών-γυναικών.

Η Εθνική ομάδα των ανδρών, κληρώθηκε στο Δ’ όμιλο με τις Κροατία και Ρωσία.

Η Εθνική ομάδα θα αγωνιστεί στις 18 Ιανουαρίου εντός έδρας με την Κροατία και στις 5 Μαρτίου εκτός έδρας με τη Ρωσία. Θα προκριθούν οι δυο πρώτες ομάδες κάθε ομίλου για τη Β’ Φάση που θα διεξαχθεί στις 14-16 Απριλίου.

Εκεί η πρώτη ομάδα του ομίλου μας, θα αγωνιστεί στα χιαστί παιχνίδια με τη 2η του Γ’ ομίλου (Σερβία, Ιταλία, Σλοβακία) και η δεύτερη του ομίλου μας με την πρώτη του Γ’ ομίλου. Θα προκριθούν 4 ομάδες για την Τελική Φάση (25-30 Ιουλίου). Εκεί θα είναι παρούσες 4 ακόμη ομάδες από τα Διηπειρωτικά και η χώρα που θα διοργανώσει το Super Final.

Στις γυναίκες, η Ελλάδα κληρώθηκε στον Α’ όμιλο. Στις 25 Ιανουαρίου θα υποδεχτεί την Ουγγαρία και στις 15 Μαρτίου θα αγωνιστεί εκτός έδρας με την Ολλανδία. Και οι τρεις ομάδες θα συνεχίσουν στην επόμενη φάση 8-10 Απριλίου.

Ο Β’ όμιλος έχει τις Ρωσία, Ιταλία και Ισπανία. Από την Ευρώπη θα προκριθούν για το Super Final (12-17/7) τρεις ομάδες, άλλες τέσσερις θα είναι από τα από τα Διηπειρωτικά και η χώρα που θα το διοργανώσει.

Σασμός – Επεισόδιο 51, 52, 53, 54

Σασμός spoiler: Επεισόδιο 51, 52, 53, 54

Άγριες Μέλισσες: Δρόσω και Κωνσταντής - Η σχέση τους γίνεται επίσημη

Άγριες Μέλισσες spoiler: Δρόσω και Κωνσταντής – Η σχέση τους γίνεται επίσημη