Πωλίνα: «Εννοείται πως με έχουν απατήσει, ότι δίνεις παίρνεις»

Spoilers

Συνέντευξη στην εκπομπή Happy Day έδωσε η Πωλίνα. Η γνωστή τραγουδίστρια μίλησε για τα προσωπικά της, αλλά και για τις τηλεοπτικές προτάσεις που είχε δεχτεί στο παρελθόν.

 

«Εννοείται πως με έχουν απατήσει, ότι δίνεις παίρνεις. Με πείραξε, αλλά τι να κάνουμε; Δεν θεώρησα την απιστία τόσο σοβαρό λόγο και δεν χώρισα.

Δεν είμαστε όλοι άγιοι, όλοι έχουμε κάνει κάτι στη ζωή μας. Τον περισσότερο καιρό ζω μόνη μου γιατί ο γιος μου ζει στη Σκωτία.

Δεν φοβάμαι που είμαι μόνη μου. Μια φορά βρήκα έναν ρομά στο σπίτι μου, ευτυχώς μου έκλεψε μόνο το κινητό», είπε αρχικά η Πωλίνα.

Η Πωλίνα είπε στη συνέχεια: «Μπορώ να συγκατοικήσω με έναν σύντροφο, αλλά μπορώ να μείνω και μόνη μου, την καταβρίσκω. Δεν μπορώ να πω αν συγκατοικώ με κάποιον άντρα για λόγους ασφαλείας. Δεν τα πάω καλά με τους γάμους. Αν όμως με ζητήσει κάποιος και μου αρέσει μπορεί και να παντρευτώ».

«Ο Μεγακλής Βιντιάδης ήταν η ωραιότερη συμβίωση στη ζωή μου, ήταν γενναιόδωρος σε όλα. Αυτή η σχέση υπάρχει ακόμα. Έχω δεχτεί τηλεοπτικές προτάσεις, αλλά δεν προλάβαινα. Είχα δεχτεί προτάσεις από το YFSF και πιο παλιά από το DWTS», πρόσθεσε επίσης η Πωλίνα.

Spoilers

Τουρκία – Covid-19: 63.214 νέα κρούσματα

Spoilers

Η Μπαρτσελόνα αρνείται κατηγορηματικά τα ποσά που δημοσιεύτηκαν στον Τύπο