Ποιους άντρες βάσει ζωδίου δεν πρέπει να βιαστείς να γνωρίσεις στους δικούς σου !

Οι γονείς συχνά πρήζουν το παιδί τους, κυρίως αν είναι κορίτσι, για να τους συστήσεις το νέο της φίλο, προκειμένου να δουν με τι άνθρωπο βγαίνει τόσο καιρό, αν το αγαπάει, το προσέχει και φυσικά τι σκοπό έχει για εκείνο. 

Έτσι με αφορμή αυτό, εμείς σου προτείνουμε για το δικό σου καλό ότι πρέπει να σκεφτείς πολύ πριν γνωρίσεις αυτά τα τρία ζώδια στους δικούς σου… ή τουλάχιστον να τους προετοιμάσεις κατάλληλα!

 

 Κ Ρ Ι Ο Σ 

Ο Κριός είναι ικανός να τσακωθεί με όλο σου το σόι από το πρώτο “χαίρω πολύ”. Είναι ανταγωνιστικός και θα προσπαθήσει να επιβληθεί με τον τρόπο του για να δείξει ότι εκείνος είναι ο αρχηγός της υπόθεσης. Δεν θα διστάσει να κοντραριστεί με τον πατέρα σου, για παράδειγμα, ακόμα και για το ποδόσφαιρο ή την πολιτική. Εύκολα θα ξεφύγει το πράγμα σε μια διαφωνία. Θα κάνει λόγο μετά και για… ελευθερία, άρνηση δέσμευσης κτλ και οι γονείς σου δεν θα θέλουν να τον ξαναδούν. 

Υ Δ Ρ Ο Χ Ο Ο Σ    

Είναι που είναι στον κόσμο του ο Υδροχόος, θα τον πας σε ένα οικογενειακό τραπέζι και θα αρχίσει τα δικά του. Θα κάνει κουβέντα για την παγκόσμια ειρήνη, για την κλιματική αλλαγή, για την πολιτική και γενικότερα θα είναι αντιδραστικός και μεγάλος αντιρρησίας.

Δεν θα αφήσει καθόλου καλή εντύπωση στους γονείς σου. Άσε που θα νιώσει κιόλας ότι πνίγεται γιατί πας να τον… τυλίξεις για γάμο και παίζει πολύ σοβαρά, μετά το οικογενειακό τραπέζι, να σου πει ένα… “χωρίζουμε” κι εσύ να μείνεις παγωτό!

Τ Ο Ξ Ο Τ Η Σ 

Ο Τοξότης κάποιες φορές χάνει το μέτρο στην συμπεριφορά του. Μπορεί να γίνει μεγάλος κάφρος. Να ξεκινήσει να κάνει κάποια “χοντρά” και άκομψα αστεία και να σε εκθέσει. Είναι ώρες-ώρες απελπιστικά ειλικρινής και μπορεί να του ξεφύγει καμιά κακία για την εμφάνιση της μαμάς σου για παράδειγμα. Να της πει λόγου χάρη: “Κυρία Μαρίκα τρώτε πολύ βλέπω… Το αδειάσατε το πιάτο”. Εκείνος θα το θεωρήσει χιουμοράκι και η μαμά σου θα προσβληθεί!

 

Μελέτης Ηλίας: Ο χώρος μας βάλλεται μαζικά και και πολλοί λένε τα ήθελε ο κ…ς τους»

Survivor spoiler 1/03/2021: Αυτή η ομάδα κερδίζει την πρώτη ασυλία; [ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΡΙΣΤΙΚΟ]

Survivor spoiler διαρροή 8/3: Η ομάδα που κερδίζει την πρώτη ασυλία