Ποιος Θα Κριθεί Ο Δολοφόνος Της Κόρης Μου;

Η αντίδραση του πατέρα της Κυριακής Γρίβα, η οποία δολοφονήθηκε μπροστά στο Αστυνομικό Τμήμα Αγίων Αναργύρων από τον πρώην σύντροφό της, προκάλεσε σάλο μετά την υπόθεση του ξυλοδαρμού της συζύγου του Απόστολου Λύτρα από τον ίδιο.

Συγκεκριμένα, ο πατέρας της Κυριακής έστειλε ένα μήνυμα στον Γιώργο Λιάγκα, ρωτώντας αν αυτός ο δικηγόρος θα αναλάβει την υπεράσπιση του δολοφόνου της κόρης του, καθώς ο Απόστολος Λύτρας είχε αναλάβει την υπεράσπιση του 39χρονου δράστη.

Στο ηχητικό μήνυμά του προς τον παρουσιαστή της εκπομπής “Πρωινό”, ο πατέρας της Κυριακής Γρίβα δήλωσε:

“Χθες είπατε ότι κάποιος σας έστειλε ένα μήνυμα και ρώτησε αν αυτός ο δικηγόρος θα αναλάβει την υπεράσπιση του δολοφόνου της κόρης μου Κυριακής Γρίβα. Πείτε ότι την ερώτηση την έκανε ο πατέρας της Κυριακής που δολοφονήθηκε μέσα στο τμήμα των Αγίων Αναργύρων, ότι δεν είναι κάποιο δημοσιογραφικό κόλπο.

Η κυρία Πολυζωγοπούλου ζήτησε αστυνομική προστασία έξω από το σπίτι της και έκανε πολύ καλά. Μπράβο της και μπράβο στην αστυνομία. Αλλά στο παιδί μου δεν με βοήθησαν καθόλου. Δεν της έδωσαν αστυνομική συνοδεία και της είπαν ότι δεν είναι ταξί. Κάθε πελάτης έχει τον δικηγόρο που του αξίζει, όπως και ο ίδιος”.

Δείτε τι ακριβώς είπε:

Written by admin

Μίνα Αρναούτη αποκαλύπτει: Η στιγμή που Ζήνα Κουτσελίνη μου χάλασε τη ζωή

«Ήμουν εκεί, μαζί πήγαμε στο κέντρο απεξάρτησης»: Η Άννα Βίσση μιλά 1η φορά για τον εθισμό της Σοφίας Καρβέλα