MasterChef 5 Spoiler: Ποιος είναι ο pastry chef Χρήστος που έχει ξετρελάνει την Μαργαρίτα;

poios-einai-o-pastry-chef-christos-pou-echei-ksetrelanei-tin-margarita;-(vids)

Ετοιμαζόμαστε να μπούμε στην 9αδα στο MasterChef 5 του STAR αλλά αυτές τις ημέρες που είμαστε χαλαρά θα πούμε και κάτι παραπάνω για τους πρωταγωνιστές του αγαπημένου μας διαγωνισμού μαγειρικής και φυσικά εννοούμε τους παίχτες.

Η Μαργαρίτα είναι από τις παίχτριες που ;eχει κερδίσει τις εντυπώσεις για το μαγειρικό της ταλέντο, για τον πολύ ωραίο χαρακτήρα της και μαζί με αυτήν και η μεγάλη της αδυναμία Χρήστος. Ο έρωτας της Μαργαρίτας που τον ακούμε αρκετά συχνά τελευταία, αλλά τελικά ποιος είναι αυτός που έχει κλέψει την καρδιά της Μαργαρίτας;

Η Μαργαρίτα και η ερωτική διάθεση που ξυπνά ο παστουρμάς..

Ειδικά σε και μετά την μεγάλη νίκη της στο στο silver award, που φώναζε με χαρά ότι βρήκε και τα χρήματα για τον γάμο της με τον αγαπημένο της Χρήστο Καλομοίρη. Κουμπάρος υπάρχει, όλα έτοιμα λοιπόν.

Αρχικά να πούμε ότι είναι αρραβωνιαστικός (κανονικός) και ήδη έχει γίνει πολύ γνωστός στα σόσιαλ.

Οι πιστοί φίλοι της Μαργαρίτας ψάχνουν τα πάντα για την αγαπημένη τους παίχτρια.

Ο Χρήστος είναι και αυτός στον κόσμο της μαγειρικής. Είναι pastry chef, ζει μόνιμα στην Αθήνα (κάτοικος Ζωγράφου). Έχει αρκετή εμπειρία αφού στο παρελθόν έχει εργαστεί σε πεντάστερα ξενοδοχεία, και πολύ γνωστά εστιατόρια στην Αθήνα, σε Μύκονο και Κω. Πρόσφατα μάλιστα είχε εργαστεί σε ξενοδοχείο στην Ελβετία.

Ο Χρήστος και η Μαργαρίτα είναι μαζί τα τελευταία δύο χρόνια, και φυσικά είναι από τους πιο φανατικούς υποστηριχτές της αγαπημένης του.

Του αρέσουν πολύ τα ταξίδια και μάλιστα στο Βουκουρέστι είχαν πάει μαζί, αλλά έχει επισκεφτεί επίσης Παλέρμο,  Άμστερνταμ, και Ρώμη.

Περιμένει πως και πως να ξαναδεί την Μαργαρίτα και ολοκληρώσουν την σχέση τους με τον γάμο που ονειρεύονται.

Τώρα ποιος μαγειρεύει στο σπίτι είναι άγνωστο προς το παρόν.

masterchef-5-spoiler-(01/05):-poios-einai-o-pastry-chef-christos-pou-echei-ksetrelanei-tin-margarita;-(vids)

MasterChef 5 Spoiler 1/5: Ποιος είναι ο pastry chef Χρήστος που έχει ξετρελάνει την Μαργαρίτα; video

Χamos

Στον τελικό του Κυπέλλου Γερμανίας η Λειψία