Damiano David: Ποιος είναι ο Ιταλός ροκάς με τα μαύρα νύχια που ξεσήκωσε το Ρότερνταμ και το διαδίκτυο

italia

Ο 65ος Διαγωνισμός της Eurovision έλαβε τέλος το βράδυ του Σαββάτου 22 Μαΐου, με νικήτρια χώρα την Ιταλία και το rock συγκρότημα Måneskin. Οι Ιταλοί εμφανίστηκαν στην 24η θέση και ξεσήκωσαν την Ευρώπη υπό τους ήχους της ροκ μουσικής και κατάφεραν… να την κατακτήσουν!
Η Ιταλία αποτελούσε ένα από τα μεγαλύτερα φαβορί για τη φετινή Eurovision και οι Måneskin πήραν με ευκολία την πρωτιά. Τα μέλη του συγκροτήματος (Damiano, Victoria, Thomas και Ethan) γνωρίζονται από το γυμνάσιο, ωστόσο ίδρυσαν την μπάντα μόλις το 2015. Οι τέσσερις τους συνέδεσαν τις μουσικές τους επιρροές από ροκ, ραπ μέχρι ρέγκε και ποπ και δημιούργησαν τους Måneskin!

Το όνομά τους σημαίνει “φεγγαροφώς” στα δανέζικα και είναι προς τιμήν της χώρας καταγωγής του μπασίστα τους.

Ο frontman της ιταλικής μπάντας, Damiano David ξεσήκωσε με τη φωνή του, το ταλέντο του και την ενέργειά του όλους τους Ευρωπαίους! Ο 22χρονος ροκάς θεωρείται sex symbol στη χώρα του και ο γυναικείος πληθυσμός τον λατρεύει!

Ωστόσο, ο ίδιος έχει χαρίσει την καρδιά του στην γνωστή στην Ιταλία Influencer και μοντέλο, Giorgia Soleri, με την οποία μάλιστα αρραβωνιάστηκαν μετά από τέσσερα χρόνια σχέσης.

Δες φωτογραφίες από τη ζωή του Damiano David:

Με το κορίτσι του, Giorgia Soleri

Φωτογραφίες: Reuters, Instagram, EBU / THOMAS HANSES

ΛΔ Κονγκό: Εξερράγη το ηφαίστειο Νιραγκόνγκο

ΛΔ Κονγκό: Εξερράγη το ηφαίστειο Νιραγκόνγκο

Πανηγυρισμοί στην πλατεία Λευκού Πύργου

Πανηγυρισμοί στην πλατεία Λευκού Πύργου