Φάρμα: Έξαλλος ο Τζώρτζογλου video

poios-apochorise-me-aima.-giati-eksallos-o-tzortzoglou-[video]-–-gossip-life

Φάρμα – Ο Μιχάλης Ιατρόπουλος έχασε στο πιο κρίσιμο σημείο κι αποχώρησε.

Δοκιμασία αποχώρησης απόψε στην Φάρμα και οι δύο μονομάχοι έδωσαν το καλύτερο τους εαυτό για να ανταπεξέλθουν στις δυσκολίες και στα εμπόδια.

Η δοκιμασία αποτελούνταν από πέντε φάσεις όπου η καθεμιά έδινε διαφορετικούς πόντους.

Ανάμεσα σε άλλα είδαμε τον Μιχάλη Ιατρόπουλο και τον Βασίλη Θεοδωρόπουλο να εξασκούνται στην ακρίβεια και στην ταχύτητα, χρησιμοποιώντας όσα μέσα είχαν στην διάθεσή τους για να ολοκληρώσουν τον γύρο τους.

Λίγο νωρίτερα όμως ο Στράτος Τζώρτζογλου είχε βγει για άλλη μια φορά από τα ρούχα του. τι συνέβη;

Στην τελευταία δοκιμασία οι δύο πάλεψαν με τον χρόνο και με σκοπό να φτάσουν στο πράσινο σημαιάκια με την αντίσταση που υπήρχε μεταξύ τους και μετακινώντας ένα κάρο αλλά στο τέλος ένας αναδείχθηκε νικητής.

Αυτή που αποχώρησε ήταν ο Μιχάλης Ιατρόπουλος, χάνοντας στο πιο κρίσιμο σημείο της δοκιμασίας από τον Βασίλη Θεοδωρόπουλο.

Φάρμα – Ξανά με νεύρα ο Στράτος Τζώρτζογλου.

Δεν μπορεί να ηρεμήσει ο Στράτος Τζώρτζογλου στην Φάρμα με όσα βλέπει κι αυτήν την φορά η απόφαση του Βασίλη Θεοδωρόπουλου τον έβγαλε εκτός εαυτού για άλλη μια φορά.

Ο ηθοποιός ανέφερε σε υψηλούς τόνους: «Όταν είπε ο Βασιλάκης ότι είναι σαν να έχει πατέρα του τον Μιχάλη, δεν τον ρώτησε τον ίδιο αν θέλει τέτοιο γιο. Φάσκει κι αντιφάσκει.

Θα έπρεπε να τον σεβαστεί γιατί αν φύγει, θα φύγει η ψυχή της Φάρμας. Το εννοώ. Εγώ αν ήμουν Βασίλης, θα είχα παραιτηθεί. Ούτε λόγια και ψεύτικες συμπεριφορές. Η αγάπη δείχνεται με πράξεις και σεβασμό. Θα έφευγα μόνος μου τώρα. Καταπατά ιερά κι όσια.

Ο Μιχάλης δεν έχει προσφέρει στο αγρόκτημα; Γιατί τον διάλεξες σαν μονομάχο; Θα επιβαρυνθούμε αν φύγει. Λέει ψηφίζω αυτούς που δεν δουλεύουν. Άρα φάσκει κι αντιφάσκει.»

«Μοιρασιά» στο «Πανθεσσαλικό»

Ποδόσφαιρο: «Μοιρασιά» στο «Πανθεσσαλικό»

farma-spoiler-(18/04):-ekpliksi-stin-monomachia-–-apochorise-o-iatropoulos!

Φάρμα Spoiler 18/04: Αποχώρησε ο Ιατρόπουλος!