Ποια η απάντηση του OPEN στις δηλώσεις του Αλέξη Κούγια

Με αφορμή τις δηλώσεις του κ.Κούγια για την «επαγγελματία κυρία της Μυκόνου», ο τηλεοπτικός σταθμός OPEN αναφέρει πως στηρίζει την παρουσιάστρια της πρωινής ζώνης, Κατερίνα Καινούργιου, η οποία θεώρησε ότι η εν λόγω δήλωση αναφερόταν σε ‘κείνη.

Ταυτόχρονα όμως ο σταθμός αναφέρει πως ο ποινικολόγος κ.Κούγιας δεν έχει καταστήσει σαφές το πρόσωπο που υπονοούσε.

Η ακριβής τοποθέτηση του OPEN

«Ο τηλεοπτικός σταθμός OPEN από την αρχή της λειτουργίας του πρεσβεύει την έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση των τηλεθεατών του. Τηρώντας απαρέγκλιτα τις αρχές της δημοσιογραφικής δεοντολογίας, βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης για όλα τα σημαντικά θέματα που αφορούν την κοινωνία και τους πολίτες.

Σε συνέχεια της σημερινής δήλωσης του κου Αλέξιου Κούγια, ο οποίος αναφέρθηκε σε «παρουσιάστρια πρωινής εκπομπής» του τηλεοπτικού μας σταθμού, επιθυμούμε να εκφράσουμε την ικανοποίησή μας για την τελευταία δήλωση-απάντησή του με την οποία διευκρινίζει ότι δεν αναφέρεται στην κα Καινούργιου.

Πάρα ταύτα, επιθυμούμε να δηλώσουμε ότι ο σταθμός μας στηρίζει απόλυτα τη συνεργάτιδα του, της οποίας το ήθος, η αξιοπρέπεια και η επαγγελματική επάρκεια δεν αμφισβητούνται. Στηρίζει απόλυτα επίσης και κάθε άλλο συνεργάτη, δημοσιογράφο ή παρουσιαστή του σταθμού, που μάχεται στην πρώτη γραμμή για την ενημέρωση και ψυχαγωγία του κοινού, όπως επιτάσσουν το Σύνταγμα και η νομοθεσία της χώρας».

Έτσι λοιπόν δικαιολογημένα εκτιμάται ότι στο κανάλι της Παιανίας θέλουν να ρίξουν τους τόνους και να αφήσουν την κόντρα να σβήσει…

Ελένη Καρακάση: “Με δύο από τους καταγγελλόμενους είχα συνεργαστεί”

ΣΚΑΝΔΑΛΟ με την Ελένη Μενεγάκη: ΣΤΟ…ΜΕΞΙΚΟ εν μέσω ΠΑΝΔΗΜΙΑΣ!