Στεφανία Λυμπερακάκη: Η Ελληνίδα τραγουδίστρια θα πρωταγωνιστήσει σε ταινία του Netflix – φωτο

Μας εντυπωσίασε με την περσινή συμμετοχή της στη Eurovision, όπου κατάφερε να φτάσει στη 10η θέση του μουσικού διαγωνισμού.

Τώρα, η Στεφανία Λυμπερακάκη, φαίνεται πως αφήνει για λίγο στην άκρη το τραγούδι, συμμετέχοντας σε παραγωγή του Netflix.

Η νεαρή, μιλώντας στην εκπομπή «Πάμε Δανάη», έκανε γνωστό αρχικά πως θα ήθελε να συμμετάσχει ξανά στον διαγωνισμό της Eurovision, φυσικά αν της το πρότειναν, ενώ ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει και νέο τραγούδι, αυτή τη φορά στα ελληνικά με τα γυρίσματα του βίντεο κλιπ να γίνονται στην Ελλάδα.

Αρχικά, μιλώντας για την Αμάντα, η οποία θα μας εκπροσωπήσει φέτος στη Eurovision, ανέφερε: «Γνώρισα την Αμάντα, σήμερα. Είναι φανταστική. Της είπα να μην έχει άγχος και να κάνει ό,τι θέλει πάνω στο stage». Όσον αφορά για το αν θα πήγαινε ξανά στον μουσικό διαγωνισμό, είπε: «Ναι, φυσικά! Αν με θέλουν».

Έπειτα, αποκάλυψε πως θα πάρει μέρος σε ταινία του Netflix: Τώρα ετοιμάζεται και μία ταινία που θα είναι στα ολλανδικά, η οποία θα προβληθεί στο τέλος του χρόνου», ανέφερε η Στεφανία Λυμπερακάκη, χωρίς ωστόσο να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες.

Ηλίας Ψινάκης: Γιόρτασε τα γενέθλιά του σε ονειρικό προορισμό – φωτο/video

Νίκολα Πελτζ – Μπρούκλιν Μπέκαμ: Παντρεύτηκε ο πρωτοτοκος γιος της victoria και του David Beckham!