ΠΟΕΔΗΝ: Καταγγέλλει προεκλογικά ρουσφέτια στο υπουργείο Υγείας

Μετατάξεις υπαλλήλων νοσοκομείων προς τις Κεντρικές Υπηρεσίες των Υγειονομικών Περιφερειών, μετακινήσεις, αποσπάσεις προς άγραν ψήφων και μάλιστα μετά την επίσημη προκήρυξη των εκλογών, καταγγέλλει η ΠΟΕΔΗΝ.

«Έως χθες Τρίτη, μία ημέρα μετά την προκήρυξη των εκλογών αναρτώνται σωρηδόν στη Διαύγεια μετατάξεις, προσλήψεις, μετακινήσεις, αποσπάσεις. Προφανώς με αριθμούς πρωτοκόλλου προγενέστερους όπως προκύπτει από τις αποφάσεις που αναρτώνται.

Για την εξυπηρέτηση υμετέρων δεν υπολογίζουν ούτε τις ζωές ασθενών και μάλιστα παιδιών. Χαρακτηριστικό παράδειγμα το ΑΤΤΙΚΟΝ Νοσοκομείο. Μετά κόπων και βασάνων άνοιξε η Μονάδα Εντατικής Θεραπείας Παίδων 4 κλινών. Η μοναδική στη Δυτική Αττική Πειραιά και νήσων. Θυμηθείτε στο Αττικό Νοσοκομείο τα μηχανήματα της κλειστής ΜΕΘ Παίδων που σκούριαζαν επί σειρά ετών στις ζελατίνες» σημειώνει σε ανακοίνωσή της.

«Με την Απόφαση του Υπουργού 3/6/2019 μεταξύ των 58 υπαλλήλων που αποσπώνται στο ΣΕΥΥΠ αποσπάσθηκε ως Υγειονομικός Επιθεωρητής και ο Διευθυντής Ιατρός της Μονάδας Εντατικής Θεραπείας Παίδων του Αττικού Νοσοκομείου. Απομένουν δύο γιατροί (ένας μόνιμος, ένας επικουρικός) γι’ αυτό και η Μονάδα κλείνει» συνεχίζει η ΠΟΕΔΗΝ, κοινοποιώντας παράλληλα τα σχετικά έγγραφα από τη Διαύγεια.

ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ, ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΠΟΕΔΗΝ, ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ, ΡΟΥΣΦΕΤΙΑ, ΥΓΕΙΑΣ, ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ

Written by stelios

ΝΔ: Fake news από ΣΥΡΙΖΑ με την 7ήμερη εργασία

Οριστική επίλυση για τα σεισμόπληκτα σχολεία του Δ. Αχαρνών 20 χρόνια μετά