Πλούσιος στο τελευταίο Δευτερόλεπτο : Σε ένα δευτερόλεπτο ο Ηλίας βρήκε τη λέξη και κέρδισε …

Στο «Πες τη λέξη» κάθε δευτερόλεπτο μετράει. Κάθε γράμμα κρύβει μία λέξη. Σε κάθε επεισόδιο δύο αντίπαλοι παίκτες φτιάχνουν τη δική τους δυνατή ομάδα, έχοντας συμμάχους δύο επώνυμους καλεσμένους ο καθένας.

Πιστεύεις ότι ξέρεις την απάντηση;

Παιχνίδια μνήμης, αποκρυπτογράφηση κρυπτόλεξων, αλλά και μοναδικές ερωτήσεις γνώσεων περιμένουν τον εκάστοτε παίκτη και την ομάδα του. Το παιχνίδι απαιτεί συγκέντρωση και ταχύτητα. Η τύχη του Ηλία κρεμόταν από μία κλωστή.

Σε ένα δευτερόλεπτο ο Ηλίας βρήκε τη λέξη
Ηλία μου, έχεις ένα δευτερόλεπτο.

Προλαβαίνω, δηλαδή;

Με επιμονή και υπομονή, ο Ηλίας, ο μεγάλος νικητής του σημερινού επεισοδίου, κατάφερε μετά από 13 συμμετοχές στο παιχνίδι να κερδίσει συνολικά 49.000€.

Το γράμμα σου είναι το Σίγμα, όπως ξέρεις, πολύ καλά, ο χρόνος ξεκινά τώρα!

Σομελιέ!

Ναι!

Ο Ηλίας είχε λάβει σε 13 προηγούμενα παιχνίδια, τα είχε κερδίσει όλα και τελικά κατάφερε να κερδίσει συνολικά 49.000€, προκαλώντας… ντελίριο στο στούντιο της εκπομπής «Πες τη λέξη».

Με 49.000€ (!) έφυγε από το παιχνίδι «Πες τη λέξη» της ΕΡΤ ο Ηλίας, ο οποίος έφτασε μέχρι το τέλος και κατάφερε να κερδίσει τα χρήματα, βρίσκοντας μάλιστα την τελευταία λέξη μέσα σε χρόνο… ενός δευτερολέπτου!

Με το που απάντησε σωστά στην ερώτηση του ενός δευτερολέπτου, άπαντες πανηγύρισαν και γιόρτασαν μαζί του.

Μετά από μία συγκλονιστική μονομαχία, ο νικητής κατάφερε να απαντήσει σωστά και στις 24 ερωτήσεις του τελικού γύρου και να κερδίσει το μεγάλο έπαθλο των 49.000€.

Στο «Πες τη λέξη» κανείς δεν φεύγει χαμένος, καθώς ο παίκτης που δεν καταφέρνει να φτάσει στη νίκη, έχει τη δυνατότητα να συνεχίσει.

Δείτε στο βίντεο πώς κέρδισε ο Ηλίας 49.000€:

Αυτός ήταν ο άντρας που έκανε τη Ναταλία Λιονάκη να γίνει μοναχή [photo]

Latest

Εκεί αποσύρθηκε η Λίτσα Διαμάντη: Αυτό είναι το σπίτι της τραγουδίστριας στο κέντρο της Αθήνας