Menu

Viral viceo: Πληρώνει 1.100 δολάρια το μήνα και ζει στο πιο μικροσκοπικό σπίτι

Πληρώνει 1.100 δολάρια το μήνα και μένει σε σπίτι του οποίου το μήκος μετά βίας φτάνει τα 4 μέτρα. Ο λόγος για τον 23χρονο Alex Verhaeg ο οποίο πραγματοποίησε το όνειρο του να μείνει στη Νέα Υόρκη, αλλά όλα έχουν ένα τίμημα.

Το σπίτι είναι τόσο μικρό που αν ανοίξετε τα χέρια σας στην προέκταση θα ακουμπήσετε τους δύο τοίχους. Εκτός αυτού δεν διαθέτει δική του τουαλέτα, αλλά έχει μία κοινή για όλους τους ενοίκους. Παρ’όλα αυτά ο Άλεξ θεωρεί δίκαιο το ενοίκιο που πληρώνει,  αν αναλογιστεί κανείς ότι στο Μανχάταν, όπου και μένει, τα ενοίκια φτάνουν και τα 4.000 δολάρια.

«Πιστεύω ότι έχω μια καλή συμφωνία εδώ», είπε ο Verhaeg: «Ξέρω ότι είναι πολλά τα χρήματα, αλλά για την τοποθεσία στην οποία βρίσκομαι και το γεγονός ότι περιλαμβάνονται όλες οι υπηρεσίες κοινής ωφέλειας μου, νιώθω ότι πληρώνω μια αρκετά δίκαιη τιμή».

Το διπλό κρεβάτι που διαθέτει το διαμέρισμα είναι σφηνωμένο ανάμεσα στους τοίχους και ο Verhaeg λέει ότι ξαπλώνει διαγώνια για να χωράει. Υπάρχει μια στενή ντουλάπα δίπλα στην πόρτα του για τα ρούχα του και χώρος κάτω από το κρεβάτι του για παπούτσια.

Στο διάδρομο έχει τρεις κοινόχρηστες τουαλέτες και δύο κοινόχρηστα ντους ενώ κάθε όροφος του πενταόροφου κτιρίου έχει 10 μονάδες και ισάριθμες τουαλέτες.

«Το να μένεις στο κτίριο μπορεί να νιώθεις σαν να βρίσκεσαι στους κοιτώνες του κολεγίου από το γεγονός ότι μοιράζεσαι τα μπάνια και τα ντους», πρόσθεσε ο Verhaeg και συνέχισε: «Μερικές φορές, θα δεις τους γείτονές σου να περπατούν στο διάδρομο είτε με πετσέτα είτε με μπουρνούζι, αλλά… το συνηθίζεις. Το να ζεις σε έναν τόσο μικρό χώρο σε κάνει πραγματικά να είσαι ευγνώμων για τα πράγματα που έχεις».

Exit mobile version