Πληγώθηκε την πρώτη φορά που έκανε σ.3.ξ και μπήκε στο χειρουργείο για να …

Μια 22χρονη γυναίκα από το Μαϊάμι αναφέρει ότι απογοητεύτηκε αρκετά με την πρώτη φορά που έκανε σ3ξ, οπότε αποφάσισε να μπει στο χειρουργείο και να αποκαταστήσει τον παρ.8ενικό υμένα της, για να ζήσει την εμπειρία από την αρχή.

Η 22χρονη Júlia Medeiros έδωσε συνολικά 10.000 δολάρια για να το καταφέρει αυτό και σύμφωνα με τη nypost.com, είπε πως «ήμουν μια 17χρονη έφηβη όταν είχα την πρώτη ερωτική επαφή μου με έναν 30χρονο άντρα».

«Όπως και πολλές γυναίκες, εξαπατήθηκα. Μου υποσχέθηκε γάμο και παιδιά όπως στα παραμύθια», πρόσθεσε στη συνέχεια και επισήμανε πως «είναι προφανές ότι μόλις πήρε αυτό που ήθελε, δεν τήρησε τίποτα από όσα μου υποσχέθηκε».

Έτσι, αποφάσισε να αποκαταστήσει τον υμένα για να βιώσει ξανά την εμπειρία, μόνο που αυτή τη φορά θα γίνει με κάποιον «ξεχωριστό άντρα».

«Πάντα ήθελα να έχω αυτή την ιδιαίτερη στιγμή για μένα. Θέλω να είναι μοναδικό και ρομαντικό, όπως στα παραμύθια. Γι’ αυτό έκανα την επέμβαση», είπε χαρακτηριστικά.

Μάλιστα, με βάση το αμερικανικό δημοσίευμα, το συγκεκριμένο χειρουργείο περιλαμβάνει τη λήψη ενός λεπτού στρώματος ιστού από το τοίχωμα του κόλπου για την ανοικοδόμηση της μεμβράνης, η οποία καλύπτει εν μέρει το άνοιγμα του.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Julia (@juju.brazil)

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Julia (@juju.brazil)

Κατερίνα Καινούργιου: «Την έβαλα μέσα στο σπίτι μου και τώρα μιλάει χυδαία για εμένα»

Αλεξάντρα Νταντάριο: Η γυμνή σκηνή που την έκανε διάσημη – Τα έβγαλε όλα! (VIDEO)