Άννα Μαρία Βέλλη: Το προσωπείο του καλού παιδιού που κακοποίησε την Βέλλη

Η 25η Νοεμβρίου, Παγκόσμια Ημέρα κατά της βίας εναντίον των γυναικών, έδωσε την ευκαιρία στην Άννα-Μαρία Βέλλη να δημοσιοποιήσει φωτογραφία της από την περίοδο που ένας πρώην σύντροφός της την ξυλοκοπούσε.

Η εικόνα τα έλεγε όλα από μόνη της. Ήταν σοκαριστική. Θα ήταν σοκαριστική αν τη βλέπαμε 1-2 χρόνια πίσω. Με όσα έχουμε δει και ακούσει το 2021, ίσως το θέαμα να ήταν και το πιο light. Κι αυτό είναι ακόμα μεγαλύτερο πρόβλημα.

Τα πολλά εγκλήματα που έχουν δει το φως της δημοσιότητας το τρέχον έτος και η εικασία για τον αριθμό εκείνων που δεν έχουν φτάσει ακόμα στο να γίνουν υποθέσεις, μας οδηγούν σιγά σιγά σε μια τρόπον τινά απάθεια, στο να κανονικοποιήσουμε στο μυαλό μας ότι ο άνθρωπος και δη ο άντρας είναι ένα εκ φύσεως κακοποιητικό ον.

Κάτι τέτοιο, αν επικρατούσε ως άποψη, θα ήταν καταστροφικό. Δεν ξέρω ποια είναι η λύση για να μην υπάρξει άλλη Άννα-Μαρία Βέλλη. Ίσως θα έπρεπε να προβάλλουμε περισσότερο τις καλές περιπτώσεις.

Ίσως η υπερπροβολή των δολοφόνων να προκαλεί έναν μιμητισμό, είτε σε ενήλικες είτε σε ανήλικα αγόρια που μπορεί τώρα να υποδέχονται τις πληροφορίες και σε 10 χρόνια να είναι επόμενοι εγκληματίες.

Η φιλία τους στο Survivor προσέφερε την άνεση στην Άννα-Μαρία Βέλλη να μοιραστεί το βίωμα της. Είχε πει σε Καφετζή και Μπάρτζη τι της έκανε ο κακοποιητής της, ο θύτης της.

Ερωτώμενος από δημοσιογράφο ο Καφετζής αν το γνώριζε, απάντησε θετικά. Απάντησε επίσης ότι τον ξάφνιασε γιατί ο θύτης είναι του χώρου και του φαίνεται καλό παιδί.

Τα χαρακτηριστικά δεν απέχουν από ανθρώπους που αυτή τη στιγμή κατηγορούνται και έχουν προφυλακιστεί.

Ανέκδοτο: Τι μας δίνει η κότα …! Τρελό γέλιο

Άγριες Μέλισσες spoiler: Ποιος καρφώνει τον Δούκα;