Πήρε θέση με σκληρά λόγια ο Μπισμπίκης μετά από αυτό που του έκανε ο Σάββας Πούμπουρας – «Είναι χυδαίος»

Ο Βασίλης Μπισμπίκης σε μια συνέντευξη για την πορεία του και το μεγάλο κεφάλαιο της ζωής του δίπλα στη Δέσποινα Βανδή, μίλησε για όλα στον Νίκο Συρίγο και στην εκπομπή, «Χαμογέλα και Πάλι».

Ο γνωστός ηθοποιός αναφερόμενος στο ζεϊμπέκικο που χόρεψε και έγινε viral στα social media, δεν έκρυψε πως ενοχλήθηκε με τον Σάββα Πούμπουρα ο οποίος έκανε αναπαράσταση των Βασίλη Μπισμπίκη με βίντεο που κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο.

«Με νευρίασε εκείνη την εποχή ο Σάββας Πούμπουρας. Δεν μου άρεσε.. γιατί τον είχα γνωρίζει και μετά τον είδα να βγαίνει να κάνει αυτό το σόου εις βάρος μου και αυτό σαν χυδαιότητα το εισέπραξα. Να πουλήσουμε κάτι σε σχέση με μια προσωπικότητα άλλη», είπε ο Βασίλης Μπισμπίκης.

«Τώρα για την αποκριάτικη στολή “Μπισμπίκης” που βγήκε, εντάξει γέλασα», είπε για το μαύρο t-shirt που φορούσε τη βραδιά που χόρεψε το ζεϊμπέκικο μπροστά στη Δέσποινα Βανδή.

Μην χαθεί και το μέτρο…

«Δεν μετάνιωσα για το ζεϊμπέκικο, τι να μετανιώσω, είναι ιστορία το ζεϊμπέκικο. Χόρεψα για τον έρωτά μας τότε. Δεν “μασάμε”. Δεν έχω καμία ανάγκη αποδοχής από τον έξω κόσμο, καμία. Αποδοχή θέλω να έχω και έχω από την Δέσποινα, τον γιο μου, την οικογένειά μου και τους φίλους μου», καταλήγει ο Βασίλης Μπισμπίκης.

Πηγή: enimerotiko.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Πυγμαλίων Δαδακαρίδης αποκαλύπτει: Ο Γιάννης Μπέζος με έμαθε να κρατώ το στόμα μου κλειστό

Το απόλυτο supercar κάηκε ολοσχερώς στην Αττική Οδό: Η τραγική μοίρα του εκθέματος στο Ζάππειο