Ελευθερία Ελευθερίου: Πιο καuτή από ποτέ, σε στέλνει για… υπογλώσσια – φωτογραφία

Η Ελευθερία Ελευθερίου είναι η Κύπρια τραγουδίστρια και εκπροσώπησε πριν χρόνια την Ελλάδα στο διαγωνισμό της Eurovision!

Από τότε πέρασαν αρκετά χρόνια χωρίς ωστόσο η Ελευθερία Ελευθερίου να μας έχει απασχολήσει ιδιαίτερα στο κομμάτι της μουσικής βιομηχανίας!

Αντίθετα η βραχύσωμη τραγουδίστρια κέρδισε τα φώτα της δημοσιότητας όταν πριν δύο χρόνια συμμετείχε στο Survivor Ελλάδας.

Φέτος για πρώτη φορά στην Ελλάδα θα γίνει το πολυαναμενόμενο και πολύ διαφημιζόμενο Survivor All Star. Ένα ριάλιτι επιβίωσης στο οποίο θα συμμετέχουν παλιοί παίκτες!

Η Ελευθερία Ελευθερίου ανήκει στους παίκτες που έχουν δεχθεί πρόταση και έχει συμφωνήσει να συμμετάσχει σε αυτό και αναμένεται να ταξιδέψει τις επόμενες ημέρες για τον Άγιο Δομίνικο!

Μέχρι τότε συνεχίζει να κάνει γυμναστική για να είναι σε όσο το δυνατόν καλύτερη φυσική κατάσταση, αλλά επειδή νιώθει και είναι σέξι μερικές φορές μας κάνει τι δωράκια μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram!

Τα δωράκια αυτά ονομάζονται φωτογραφίες και η Ελευθερία Ελευθερίου φοράει όσο το δυνατόν λιγότερα ρούχα γίνεται.

Απολαύστε την εδώ
Πηγή: Koolnews.gr

Γιώργος Μαζωνάκης: Βγαίνει στο σφυρί το “σπίτι” του για 646.000 ευρώ!

Γιάνετ Γκαρσία – Yanet Garcia: Η εκρηκτική μετεωρολόγος από το Μεξικό είναι μεγάλη φίρμα στα Social … πάρτε υπογλώσια και θαυμάστε την- φωτογραφίες