Πηνελόπη Πλάκα: «Καρφώνει» συμπρωταγωνιστή της – Ποιος απολάμβανε περισσότερο τις ερwτικές σκηνές μαζί της

Με ιδιαίτερο χιούμορ, η διάσημη ηθοποιός Πηνελόπη Πλάκα απάντησε στις ερωτήσεις της Σοφίας Τσίπα. Έκανε μάλιστα και αποκαλύψεις για συνάδελφό της και τα φιλιά που αντάλλαξαν για τις τηλεοπτικές ανάγκες.

Όχι απλά ήταν έτοιμη για το question challenge η διάσημη ηθοποιός, αλλά έδωσε και ειδήσεις στη Σοφία Τσίπα και την εκπομπή «Δύο στη 1» στην ΕΡΤ.

«Σου έχει τύχει σε σκηνή φιλιού στην τηλεόραση, συμπρωταγωνιστής σου να νιώσεις ότι το θέλει, ότι το απολαμβάνει και περνάει καλά εκείνη την ώρα και δεν είναι ένα τηλεοπτικό φιλί;», ρώτησε η Σοφία Τσίπα την Πηνελόπη Πλάκα.

Η Πηνελόπη Πλάκα αποκαλύπτει για τα φιλιά με ηθοποιό

«Ναι, έχει τύχει και έκανα πως δεν το κατάλαβα, αλλά το κατάλαβα! Δεν του είπα ποτέ τίποτα, όχι. Μετά μου την έπεσε αυτός, εκδηλώθηκε», απάντησε χαρακτηριστικά η λαμπερή ηθοποιός.

Σε ερώτηση για τον ποιον θα επέλεγε ανάμεσα σε Χριστόφορο Παπακαλιάτη και Κωνσταντίνο Μαρκουλάκη, η Πηνελόπη Πλάκα αποκάλυψε πως θα ήθελε να παίξει σε σίριαλ με τον Κωνσταντίνο Μαρκουλάκη.

Δεν παρέλειψε βέβαια να ευχηθεί καλή επιτυχία στον Χριστόφορο Παπακαλιάτη. Αναφέρθηκε στη μεγάλη τηλεοπτική επιτυχία του Mega «Maestro», με την οποία ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης αναμένεται να κατακτήσει το παγκόσμιο κοινό.

«Είσαι όμορφη;» θα τη ρωτήσει η Σοφία Τσίπα. «Δεν ξέρω, είμαι; Μπορεί» θα απαντήσει η Πηνελόπη Πλάκα. Όταν της λέει η δημοσιογράφος ότι είναι, την ευχαριστεί και σημειώνει πως κάποιες φορές νιώθει να το ξέρει και κάποιες άλλες πάλι όχι.

Ανάμεσα σε ρυτίδες ή μπότοξ, η λαμπερή ηθοποιός επιλέγει τις ρυτίδες. Θα ήθελε όταν googlάρει το όνομά της να μη βγαίνει τίποτα. Τι θα διάλεγε ανάμεσα στο να χάσει όλους τους followers της στο Instagram και να πάρει δέκα κιλά μέσα σε μια νύχτα; Θα προτιμούσε, όπως απάντησε, να χάσει τους followers της στο Instagram.

Ιλένια Γουίλιαμς: Η τόπλες φωτογραφία της στο κρεβάτι που «γκρέμισε» το Instagram

Δομινίκη Παπαδοπούλου: H γυμνή φωτογραφία της παίκτριας του «X-Factor» που διέρρευσε