Πηνελόπη Πιτσούλη: «Στους ανθρώπους με παραπάνω κιλά με ενοχλεί να βάζουν κοντά μπλουζάκια – Πονάνε τα μάτια μου»

Η Πηνελόπη Πιτσούλη παραχώρησε τηλεοπτική συνέντευξη μίλησε για τους «Πανθέους» αλλά και για τις ενδυματολογικές επιλογές που κάνουν οι άνθρωποι με περιττά κιλά.

Η γνωστή ηθοποιός μίλησε στην εκπομπή «Fay’s Time» κι ανέφερε αρχικά για τον ρόλο της: «Ο ρόλος μου στο σίριαλ είναι μιας ψυχοκόρης που μένει πιστή στην οικογένεια των Πανθέων. Στη σειρά, σεναριογράφος είναι ο γιος μου κι είναι πολύ αυστηρός μαζί μου. Τα νούμερα είναι μια κομπίνα, δεν πιστεύω σε αυτά. Δεν μπορεί να πηγαίνω σούπερ μάρκετ και να με φωνάζουν με το όνομα του ρόλου μου κι η σειρά να κάνει χαμηλά νούμερα. Δεν στέκει».

Στη συνέχεια, πρόσθεσε για το θέμα του γάμου: «Ο γάμος δεν είναι εύκολη ιστορία, θέλει υποχωρήσεις. Όποια γυναίκα λέει ότι δεν απατήθηκε είναι βλαξ. Ο σύζυγός μου δεν μου επέτρεψε να καταλάβω ότι μπορεί να έχει απιστήσει, γιατί είναι ξύπνιος και παμπόνηρος. Αν μάθαινα κάποια απιστία του, θα έκανα πως δεν το άκουσα».

Τέλος, μίλησε για την Επίδαυρο, αλλά και τις ενδυματολογικές επιλογές της Δέσποινας Βανδή.

«Η Επίδαυρος έχασε που δεν έπαιξα εκεί, όχι εγώ. Μαγκιά της της Βανδή να φοράει ότι θέλει, το κορμί της χρησιμοποιεί, όχι το δικό σου. Στους ανθρώπους με παραπάνω κιλά με ενοχλεί να βάζουν κοντά μπλουζάκια, γιατί πονάνε τα μάτια μου. Ο καθένας όμως κάνει ό,τι θέλει», είπε κλείνοντας.

# Πηνελόπη Πιτσούλη

Πηγή

Έλλη Στάη: Άλλαξα 3-4 ψυχοθεραπευτές, δεν βρήκα κάποιον να μου επιβληθεί

Logo

Ανέκδοτο με ναυαγούς: Ο ναυαγός και οι 2 κοπέλες