Πηνελόπη Αναστασοπούλου για Θοδωρή Αθερίδη: «Είπε ότι είμαστε φίλοι, αλλά έχουμε βρεθεί μόνο μια φορά» (VIDEO)

H Πηνελόπη Αναστασοπούλου έκανε δηλώσεις και αναφέρθηκε στα λεγόμενα του Θοδωρή Αθερίδη, ο οποίος υποστήριξε πρόσφατα πως οι δυο τους είναι φίλοι.

Μιλώντας στη ραδιοφωνική της εκπομπή, «Pride 98,6» διέψευσε το γεγονός ότι γνωρίζονται, ενώ τόνισε πως έχουν βρεθεί μόνο μία φορά. Απόσπασμα των δηλώσεών της προβλήθηκαν στην εκπομπή «Γεια σου».

«Προς τιμήν του, έκανε κάποιες δηλώσεις σχετικά με εμένα και τον ευχαριστώ πάρα πολύ. Κι εγώ πιστεύω ότι θα περνούσαμε πολύ ωραία, αν συνεργαζόμασταν και όταν συνεργαζόμασταν. Παρ’ όλα αυτά, δεν μπορώ να μην πω ότι στις προηγούμενες δηλώσεις του είχε πει ότι αγαπιόμαστε και είμαστε φίλοι», είπε αρχικά.

«Έχουμε συναντηθεί μόνο μία φορά, Θοδωρή. Πολύ ευχαρίστως να συναντηθούμε κι άλλες, αλλά θα ήθελα πάρα πολύ να το κουβεντιάσουμε και από κοντά. Να εστιάσουμε κυρίως στους ανθρώπους που βάλλονται και όχι στο ταλέντο κανενός συναδέλφου», συμπλήρωσε στη συνέχεια, η Πηνελόπη Αναστασοπούλου.

Κλείνοντας, τόνισε: «Δεν είναι του παρόντος να σχολιάσουμε το ταλέντο κανενός, όταν έχουμε να κάνουμε με τόσες καταγγελίες κακοποίησης».

# Θοδωρής Αθερίδης # Πηνελόπη Αναστασοπούλου

Πηγή

«Έμπλεξε με τα καθάρματα του υποκόσμου και…» – Αποκαλύψεις-φωτιά από τον πατέρα της Τζούλιας Αλεξανδράτου

Survivor – Ελευθερία Ελευθερίου: Εκνευρίστηκε όταν ρωτήθηκε για τη σχέση της με τον Μάριο και το φιλί του με την Καρολίνα