Πηνελόπη Αναστασοπούλου: Έξαλλη με το bullying στη Σίσσυ Χρηστίδου

March 3, 2021

Πηνελόπη Αναστασοπούλου: Έξαλλη με το bullying στη Σίσσυ Χρηστίδου Στο λογαριασμό της στο Instagram σχολίασε η Πηνελόπη Αναστασοπούλου για όσα ακούστηκαν στην εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή σχετικά με τα κιλά και την εμφάνιση της Σίσσυς Χρηστίδου . Η ηθοποιός φανερά εκνευρισμένη απάντησε σε όσους κρίνουν τους άλλους ανθρώπους για την εμφάνιση τους και που κάνουν χιούμορ εις βάρος άλλων ανθρώπων.

ΣΙΣΣΥ ΧΡΗΣΤΙΔΟΥ: ‘ΑΝ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΚΡΥΦΤΩ Η ΝΑ ΣΑΣ «ΞΕΓΕΛΑΣΩ» ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΧΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΚΑΝΑΛΙ, ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΒΓΑΙΝΩ ΟΡΘΙΑ, ΞΑΠΛΩΜΕΝΗ, ΑΒΑΦΗ, ΑΧΤΕΝΙΣΤΗ, ΑΛΛΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΜΕ ΜΑΓΙΟ!’

“Έχω θυμώσει και στεναχωρηθεί πολύ για το δημόσιο bullying. Έχουν ξεφύγει στην τηλεόραση,νομίζουν πως όποιος έχει βήμα μπορεί να λέει ότι θέλει και να κρίνει απροκάλυπτα, χωρίς να σκέφτεται την ψυχολογία του άλλου ανθρώπου που δέχεται την κριτική” είπε η ηθοποιός.

“Είναι επικίνδυνο να λες για μία γυναίκα που είναι πρότυπο για άλλες γυναίκες πως τρώει το φαγητό που μαγείρεψε για τα παιδιά της. Αυτή η γυναίκα είναι μάνα, σύζυγος, επιχειρηματίας και παρουσιάστρια. Πως θα νιώθουν όλες οι άλλες γυναίκες που βλέπουν το πρότυπο τους να κρίνεται με αυτό τον τρόπο;” συμπλήρωσε.

Δημήτρης Παπανώτας: ‘Δεν απάντησε στο εξώδικο Μαραντίνη-Χρηστίδου: “Όλοι γνωρίζουν ότι ο Θοδωρής είναι…’”

“Πάρτε ένα ξέσπασμα να σας βρίσκεται γιατί αρκετά, είναι λάθος να κρίνουμε έναν άνθρωπο από την εμφάνιση του, αυτό συμβαίνει και στα παιδιά μας και στα σχολεία” είπε σε έντονο ύφος η Πηνελόπη Αναστασοπούλου.

Πολλοί καλλιτέχνες έδειξαν την υποστήριξη τους στην Σίσσυ Χρηστίδου και πρώτος από όλους ο σύζυγος της Θοδωρής Μαραντίνης. Δες τι σχολίασε στο λογαριασμό του στο instagram εδώ…

Share0

Σεισμός! Έτσι ΧΩΡΙΖΕΙ ο Πέτρος Φιλλιπίδης από την γυναίκα του!

Άγριες Μέλισσες Spoiler: Αποκαλύπτεται η αλήθεια, πόλεμος ανάμεσα στα αδέρφια