Πηνελόπη Αναστασοπούλου: Είμαι αρκετά πιο ήρεμη, έχω καθαρή τη συνείδηση μου

pinelopi-anastasopoulou:-“eimai-arketa-pio-iremi,-echo-kathari-ti-syneidisi-mou”

Πηνελόπη Αναστασοπούλου: “Είμαι αρκετά πιο ήρεμη, έχω καθαρή τη συνείδηση μου”
Εμφανώς ταραγμένη η Πηνελόπη Αναστασοπούλου μιλώντας για το συγκεκριμένο θέμα.
Καλεσμένη στο Έλα Χαμογέλα βρέθηκε η Πηνελόπη Αναστασοπούλου το μεσημέρι του Σαββάτου στο OPEN. Η δημοφιλής ηθοποιός αναφέρθηκε, μέσα σε όλα, στην ποινική δίωξη που ασκήθηκε στον συνάδελφο της, Πέτρο Φιλιππίδη για τον οποίο και η ίδια είχε προχωρήσει σε σχετική καταγγελία στο Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών.

Πιο συγκεκριμένα, η Πηνελόπη Αναστασοπούλου σημείωσε χαρακτηριστικά πως «μου είναι πάρα πολύ δύσκολο να μιλήσω για αυτό και δεν θέλω να μιλήσω πάρα πολύ. Ο τρόπος που έγιναν οι καταγγελίες ήταν ξεκάθαρη επιλογή των τριών κοριτσιών που μπήκαμε σε αυτή τη διαδικασία και θέλαμε να κρατήσουμε πολύ χαμηλούς τόνους γιατί ήταν η πρόθεση μας να δείξουμε πως δεν θέλουμε στο χώρο τον δικό μας να υπάρχει πια φόβος. Επειδή εγώ έχω ένα έντονο αίσθημα σεβασμού στις οικογένεις των ανθρώπων που καταγγέλλονται, δεν θέλω ούτε να χαρακτηρίζω ούτε να λέω πάρα πολλά. Επίσης, νομικά δεν θέλω να λέω πάρα πολλά γιατί δεν ξέρω τι θα χρησιμοποιηθεί εναντίον μου. Είμαι αρκετά πιο ήρεμη αυτή τη στιγμή. Έχω πολύ καθαρή τη συνείδηση μου».

«Όλοι πρέπει να πηγαίνουμε στη δουλειά μας χαρούμενοι και όλοι πρέπει να κάνουμε την δουλειά, που έχουμε επιλέξει να κάνουμε, χωρίς να φοβόμαστε. Εμείς είχαμε ένα πέπλο φόβου από πάνω μας το οποίο το είχαμε συνηθίσει. Λέγαμε, ναι, ξέρουμε…

Αυτός είναι έτσι, αυτός κάνει αυτό… Τα ξέραμε όλα αυτά τα πράγματα» πρόσθεσε η ηθοποιός στη Σίσσυ Χρηστίδου. Έκανα αυτό που θεώρησα πως έπρεπε να κάνω και στη μία περίπτωση στο παρελθόν, προσπάθησα να μιλήσω για αυτό όχι με επίσημο τρόπο και να δω αν μπορεί να γίνει κάτι. Δεν έγινε τίποτα και τελικά ήρθε η ώρα. Γιατί πάντα υπάρχει μια σωστή ώρα για να γίνουν τα πράγματα»

«Τώρα είναι ασφαλή τα νεά παιδιά που θέλουν να μπουν στον χώρο. Αυτός ήταν και ο στόχος μας. Να αλλάξουν τα νομικά πλαίσια, να τιμωρούνται οι άνθρωποι που κάνουν τέτοιες κινήσεις, να μπουν κάποιοι κανόνες στο πως γίνονται οι οντισιόν. Αυτά τα πράγματα παλεύουμε πολύ να τα φτιάξουμε».

Survivor Spoiler 16/5: Ανακατεύεται η τράπουλα, θα γίνει ΧΑΜΟΣ

Χamos

Σιωπηλός Δρόμος: Αποκαλύπτεται η διπλή ζωή της Αθηνάς