Πικέ: Δείτε το video να ακούει την πρώην γυναίκα του ενώ οδηγάει

Με την Μπαρτσελόνα να έχει επιστρέψει στις προπονήσεις της ομάδας οι οπαδοί της μαζεύονται κάθε μέρα  έξω από τις εγκαταστάσεις του κλαμπ στο Σαν Τζουάν Ντεσπί προκειμένου να βγάλουν φωτογραφίες με τα αστέρια της ομάδας και να πάρουν ένα αυτόγραφο. Ωστόσο, ορισμένες φορές υπάρχουν και… απρόοπτα.

Ο κεντρικός αμυντικός της Μπάρτσα, λοιπόν, Τζεράρ Πικέ, έγινε viral στο TikTok καθώς την Πέμπτη (14/7) ένας οπαδός τον απαθανάτισε να οδηγάει σκεπτικό, ενώ άκουγε το τραγούδι «Inevitable» (σ.σ. αναπόφευκτο) της… Σακίρα,  την οποία απάτησε. Φυσικά, το κλιπ μεταδόθηκε στα social media πολύ γρήγορα και τα views και τα likes εκτοξεύθηκαν ενώ «φούντωσαν» και τα σενάρια που τους θέλει να τα ξαναβρίσκουν.

Στο μεταξύ, τα ισπανικά ΜΜΕ αναφέρουν ότι ο 35χρονος σέντερ μπακ έβαλε τέλος στην υποτιθέμενη σχέση που είχε με την «σερβιτόρα» – «πέτρα του σκανδάλου», η οποία φέρεται να ήταν και η γυναίκα με την οποία απάτησε την Κολομβιανή ποπ σταρ. Παράλληλα, η μητέρα της Σακίρα, Νίδια Ριπόλ, εξέφρασε την επιθυμία της ο Πικέ και η κόρη της να τα ξαναβρούν.

«Ο Πικέ είπε “όχι” στα εκατομμύρια της Σακίρα»

Η ισπανική εφημερίδα «MARCA» επικαλείται όσα αναφέρθηκαν στην εκπομπή «Chisme No Like» στο Youtube και αναφέρει πως η Σακίρα έκανε προσφορά πολλών εκατομμυρίων στον Πικέ, την οποία ο αμυντικός της Μπαρτσελόνα απέρριψε, τη στιγμή που η δικηγορική του ομάδα εργάζεται σε μια αντιπρόταση.

Η Σακίρα φαίνεται πως προσφέρθηκε να αναλάβει πλήρως την επιμέλεια και την ανατροφή των δύο παιδιών τους, Σάσα και Μίλαν, τα οποία, σύμφωνα με το σχέδιό της, θα μετακομίσουν μαζί της στο Μαϊάμι.

Ο Πικέ δεν θα είχε καμία οικονομική ευθύνη για τα παιδιά και, επιπλέον, η Κολομβιανή θα πλήρωνε πέντε αεροπορικά ταξίδια του Πικέ ανά έτος, για να μπορεί να τα επισκεφτεί. Εκτός από αυτές τις πέντε επισκέψεις, η Σακίρα φέρεται να προτείνει τα παιδιά να περνούν τα καλοκαίρια με τον πατέρα τους.

Σε μια ακόμα αξιοπρόσεκτη πρότασή της, η Σακίρα φαίνεται ότι προσφέρθηκε να καλύψει το 20% του χρέους του ποδοσφαιριστή – περίπου 2,5 εκατομμύρια δολάρια – ου έχει, λόγω νομικών ζητημάτων στην Ισπανία.

@carmonaa.23 Pique escuchando a shakira😱😂#carmonaa23 #paratii #fyp #tiktokindia #bcn #tiktok #tiktoker #tiktokespaña #parati #fcbarcelona #gaeltonto #pique #shakira ♬ sonido original – carmonaa23

Για την ώρα, ο Πικέ έχει απορρίψει όλες αυτές τις προτάσεις. Και τα δύο μέρη πιστεύεται ότι εργάζονται σκληρά για να βρουν μια αμοιβαία αποδεκτή λύση το συντομότερο δυνατό.

Όπως έχει γίνει γνωστό, ο Πικέ είναι αντίθετος, στις προσπάθειες της Σακίρα να πάει τα παιδιά τους στο Μαϊάμι. Μάλιστα, τον περασμένο μήνα φέρεται να έλαβε νομικά μέτρα για να αποτρέψει μια τέτοια κίνηση.

Άπιστος spoiler: Ασιγιά και Βολκάν χωρίζουν

Σασμός Spoiler

Σασμός Β Κύκλος spoiler: Η Καλλιόπη σε τραγική κατάσταση,βάζει τέλος στην ζωή της!