Πικάντικες αποκαλύψεις από τον Σταμάτη Γαρδέλη για πασίγνωστη ηθοποιό – «Είχαμε μια φυσική ερωτική σκηνή κάτω από τα σκεπάσματα» (VIDEO)

Για την καριέρα και την προσωπική του ζωή μίλησε ο Σταμάτης Γαρδέλης. Μιλώντας στο Happy Day έκανε και μία… πικάντικη αποκάλυψη για τα γυρίσματα ερωτικής σκηνής με συμπρωταγωνίστριά του που έπαψε να είναι γύρισμα και έγινε… αληθινή!

«Υπήρξαν πολλές σχέσεις με συμπρωταγωνίστριές μου που δεν μάθατε. Οι περισσότερες επαφές, πιο στενές και τις προχωρημένες ήταν με τις παρτενέρ μου. Εκεί γίνονταν κάποιες ακρότητες, που δεν θα συμμετείχα σήμερα σε αυτές κι ούτε θα δεχόμουν τέτοιες καταστάσεις» είπε αρχικά ο Σταμάτης Γαρδέλης.

Σταμάτης Γαρδέλης: Ο σκηνοθέτης το κατάλαβε
«Είχα μια σχέση με μία κοπελίτσα εκείνη την εποχή το ’80 κι είχαμε μία ερωτική σκηνή σε μία ταινία κάτω από τα σκεπάσματα και ήταν πολύ φυσική, τόσο που ο σκηνοθέτης το κατάλαβε και κάναμε break» συμπλήρωσε.

«Έκλεισε την πόρτα και μας άφησε στο δωμάτιο. Ήταν πραγματική πράξη και δεν μπορούσαμε να σταματήσουμε γιατί είχαμε και σχέση και την ολοκληρώσαμε. Ήταν όλοι μέσα στο δωμάτιο από το συνεργείο, αλλά ο σκηνοθέτης είπε break παιδιά» αποκάλυψε ο Σταμάτης Γαρδέλης.

Οι καυτές πόζες της Κένταλ Τζένερ έριξαν το Instagram

Eurovision 2023 – La Zarra: Η απάντησή της για την άσεμνη χειρονομία