«Πετσοκόβει» την Μαρία Αντωνά η αδερφή του Σπύρου Μαρτίκα για τη βίλα με την πισίνα και τα 10 δωμάτια

Να ξεκαθαρίσει τι συμβαίνει με την πολυπόθητη βίλα του Σπύρου Μαρτίκα θέλησε η αδερφή του, Θεοδώρα.

Η ίδια μετά τα «καρδιά» της Μαρίας Αντωνά πως ο φαρμακοποιός διαθέτει βίλα με δέκα δωμάτια και πισίνα έξω από την Αθήνα, μίλησε στην εκπομπή «Γεια σου» και διευκρίνισε τα εξής:

Διαβάστε επίσης: Ποδοσφαιρική και μπασκετική πανδαισία: Πού θα δείτε ντέρμπι αιωνίων, playoffs και Clasico

«Δεν με ενδιαφέρουν καθόλου οι μηνύσεις της Ελευθερίας Ελευθερίου προς τον αδελφό μου. Δεν υπάρχει περίπτωση να ασχοληθώ με αυτό. Όσον αφορά το σπίτι μας, το έχουμε 40 χρόνια και πριν 15 χρόνια κάναμε μια ανακαίνιση».

«Συγκεκριμένα έχει τρία δωμάτια και όχι 10, αλλά ούτε γι’ αυτό πρόκειται να απολογηθώ. Δεν θέλω να δώσω παραπάνω πάτημα στα σχόλια. Έστειλα και μήνυμα στην ίδια την Μαρία Αντωνά γιατί δεν βλέπω τηλεόραση και αντιδρώ κατευθείαν σε αυτόν που λέει κάτι για εμάς και δεν ισχύει», πρόσθεσε.

Δείτε όσα είπε

< Υπενθυμίζεται ότι ο Σπύρος Μαρτίκας είχε πει στο Survivor για τον Άρη Σοϊλέδη: «Τι έλεγε ο άλλος χθες; Έχω πάρει τόσα μέχρι τώρα, υπολόγιζε τόσα τα έλεγε σε όλους. Μετά έλεγε θα πάρω και το έπαθλο. Αυτά δεν είναι η πρώτη φορά που τα λέει, τα λέει συνέχεια. Θα νοικιάσω μια βίλα στη Γλυφάδα να μένω, θα κάνω ταξίδια, θα κάνω το ένα, θα κάνω το άλλο. Και υποχρεώνει όλους όσους είχε δίπλα του να τον στηρίξουν, μέχρι να φτάσει τελικό. Κατά τα άλλα ο Μαρτίκας ψήλωσε που τους είπε ότι θα μείνει. Λες και δεν ξέρει ο κόσμος τόσους μήνες ή σε όλη μου τη ζωή, αν στέκομαι ταπεινά δίπλα σε όλους». Γράψτε το σχόλιο σας

Ξέσπασε η Άννα Φόνσου: «Η Αλίκη Βουγιουκλάκη επισκίασε τα πάντα στο γάμο μου, κρίμα το φουστάνι που φόρεσα»

Nas Diamond: Κάνει γυμναστική και με τα ανοίγματά της διαλύει το Instagram (pics)