Πέτρος Τατσόπουλος: «Ο Άρης Σερβετάλης έχει στήριξη από ανθρώπους που διακρίνονται για την πνευματική τους νωθρότητα»

showbiz

Για την απόφαση που πήρε ο Άρης Σερβετάλης να αποχωρήσει από την παράσταση Ρινόκερος, μίλησε στο Πρωινό ο Πέτρος Τατσόπουλος.

 

«Εγώ ως άθεος κινδυνεύω το ίδιο με έναν πολύ θρήσκο άνθρωπο. Τα μόνα μέτρα που μπορούμε να πάρουμε είναι κοινά για όλους. Θεωρώ γελοία την επιχειρηματολογία. Θεωρώ γελοία την επιλεκτική του ευαισθησία, την αβάσταχτη ελαφρότητά του.

Το 2021 δεν έχεις το δικαίωμα να είσαι τόσο ηλίθιος. Δεν υπάρχει κάποιο παγκόσμιο σχέδιο να μείνουμε όλοι κλεισμένοι στα σπίτια μας και να πεθάνουμε. Αυτά είναι γελοία πράγματα. Πιστεύω πως ούτε ο Άρης Σερβετάλης τα πιστεύει», λέει ο Πέτρος Τατσόπουλος και συνεχίζει:

«Ο Γρηγόρης Πετράκος από πλευράς ανευθυνότητας συναγωνίζεται επαξίως, αν δεν προπορεύεται του Σερβετάλη. Δεν μπορώ να συγχωρήσω τους ανθρώπους που εν ψυχρώ, ενώ το ξέρουν στέλνουν ομαδικά κόσμο στις ΜΕΘ και στα νεκροταφεία.

Ο Άρης Σερβετάλης έχει στήριξη από μία μεγάλη μερίδα ανθρώπων οι οποίοι διακρίνονται για την πνευματική τους νωθρότητα. Δεν βάζουν το μυαλό τους να δουλέψει. Η σκέψη του ξεκίναγε από την θρησκοληπτική στάση που κρατάει τον τελευταίο καιρό».

«Το μεγαλύτερο θαύμα που αναμένω είναι να ανακαλέσει τις ανοησίες που είπε και να μην στρέψει ένα πολύ μεγάλο μέρος της κοινής γνώμης που τον ακολουθεί στον όλεθρο», καταλήγει ο Πέτρος Τατσόπουλος.

Μη με αφήσεις ποτέ – Χριστίνα Χειλά Φαμέλλη: «Μετά τα γυρίσματα του φιλμ για τις γυναικοκτονίες, υπήρχαν στιγμές που έτρεμα»

Spoilers

Κώστας Καραμανλής: Εθνικό έργο ο νέος οδικός άξονας Ιωάννινα – Καλπάκι – Κακαβιά