Πέτρος Καρσιώτης: Αυτή είναι η σύζυγός του και την βλέπεις καθημερινά – φωτογραφία

Μπορεί ο Πέτρος Καρσιώτης να είναι ένας από τους κορυφαίους δημοσιογράφους στο αστυνομικό ρεπορτάζ και καθημερινά να παρακολουθούμε τα ρεπορτάζ του στον Alpha, ωστόσο έχει διατηρήσει την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.
Το πρωί της Τετάρτης (9-11) ο Πέτρος Καρσιώτης μίλησε στην εκπομπή Super Κατερίνα τόσο για την επικαιρότητα όσο και για την σύζυγό του, την οποία καθημερινά βλέπεις στο δελτίου ειδήσεων της ΕΡΤ.

Ποια είναι η πασίγνωστη δημοσιογράφος με την οποία ο Πέτρος Καρσιώτης εδώ και χρόνια μοιράζεται τη ζωή του;

Είναι η Σοφία Πατραμάνη.
«Η σύζυγός μου είναι η Σοφία Πατραμάνη, δημοσιογράφος στην ΕΡΤ. Είναι πίσω από όλα τα βήματα που έχω κάνει. Έχω έναν γιο 29 ετών και είναι δικηγόρος. Είναι διαφορετικός και καλύτερος από μένα», είπε. Την ίδια ώρα ο Πέτρος Καρσιώτης αποκάλυψε για πρώτη φορά την περιπέτεια υγείας που αντιμετώπισε.

«Οτιδήποτε παρατηρεί ο κόσμος πάνω του αμέσως να βρίσκεται στη καρέκλα του γιατρού, αυτό έκανα κι εγώ. Ήταν κάτι που θα μπορούσε να δημιουργήσει πρόβλημα. Ακολουθούνται θεραπείες. Φοβήθηκα και ακόμη φοβάμαι. Αλλά χάρη στο περιβάλλον μου, της οικογένειας και της δουλειάς το ξεπέρασα. Το περιβάλλον της δουλειά ήταν φάρμακο ψυχής. Νομίζω ότι έχει ξεπεραστεί και ο εφιάλτης γίνεται παρελθόν»

Πάνος Τριανταφύλλου: “Οι γιατροί μού είπαν: “Γίνονται και θαύματα”»… εξηγεί πως θα μπορέσει να ξαναπερπατήσει

Γιώργος Μαρίνος: Ρημάζει το σπίτι του … στο σφυρί η πολυτελής βίλα του – φωτογραφία