Πέτρος Ιακωβίδης: Η Μαρίνα Σάττι είναι τρομερό ταλέντο

Ο Πέτρος Ιακωβίδης μίλησε για την πορεία του στη μουσική βιομηχανία, ενώ απάντησε αν θα πήγαινε στη Eurovision.

Ο τραγουδιστής μίλησε στην εκπομπή «I Love ΣουΚού» και αρχικά, αναφέρθηκε στα κομμάτια του. «Το πιο βιωματικό μου τραγούδι είναι το “Σ’ αγαπάω σου φώναξα”, μην με ρωτήσεις παρά πέρα», είπε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια, μίλησε για το «Ζάρι» της Μαρίνας Σάττι που θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στη φετινή Eurovision. «Μου αρέσει πάρα πολύ. Καλή επιτυχία να ευχηθούμε. Θετική ενέργεια, γιατί έχει να κάνει και με την Ελλάδα μας. Η Σάττι είναι τρομερό ταλέντο, της αξίζει και θα πάει και τέλεια», είπε.

Για το ενδεχόμενο να πήγαινε ο ίδιος στον διαγωνισμό, είπε: «Αν κάτι μου ταιριάζει, είναι πάνω στα μέτρα μου και ταιριάζει και για την Eurovision -επειδή έχει να κάνει και με την Ελλάδα- με μεγάλη μου χαρά θα πήγαινα».

Τέλος, αναφέρθηκε στις τηλεοπτικές προτάσεις που έχει δεχτεί. «Πιο παλιά, μου είχε γίνει πρόταση για κριτής σε talent show. Δεν έτυχε, όχι ότι δεν ήθελα. Δύσκολα για παρουσιαστής. Αν είναι να ξεκινήσουμε κάτι τέτοιο, ας πάμε πρώτα σε αυτό που ξέρω και μπορώ να πω. Αν και δεν μου αρέσει τόσο πολύ, γιατί δεν μου αρέσει να λέω πολύ τη γνώμη μου. Μου είναι δύσκολο για να μη στενοχωρήσω», είπε κλείνοντας.

# Μαρίνα Σάττι # Πέτρος Ιακωβίδης

Πηγή

Sin Boy: Η συγκλονιστική φωτογραφία με τον ορό και το δυνατό μήνυμα στο Instagram

Ο πρίγκιπας Χάρι νιώθει προδομένος από τον Γουίλιαμ – Η Καμίλα είναι για εκείνον η κακιά μητριά