Πέτρος Φιλλιπίδης: “Λόγω των απειλών του ένιωθα ότι δεν είχα άλλη επιλογή. Ημουν σε πανικό”

Πέτρος Φιλλιπίδης: “Λόγω των απειλών του ένιωθα ότι δεν είχα άλλη επιλογή. Ημουν σε πανικό”.  Αντί να ξεμπλέκεται η υπόθεση, μπλέκει περισσότερο! Έχει πολύ δρόμο όπως φαίνεται για να ηρεμήσει ο ταλαντούχος ηθοποιός. Λες και όλο το θέατρο βρήκε ευκαιρία να ξεσπάσει εναντίον του. Βροχή οι καταθέσεις που βάζουν σε πιο  δύσκολη θέση τον Πέτρο Φιλλιπίδη. Νέος κύκλος άνοιξε με τις νέες καταγγελίες! Η περιγραφή της γνωστής κωμικού ταράζει. Μία από αυτές που τον κατηγορούν για πολύ βαριά αδικήματα.

Θα φανούν όλα όταν πάρουν το δρόμο της δικαιοσύνης τα πράγματα…Δείτε παρακάτω μέρος της συγκλονιστικής καταγγελίας.

«Τον έσπρωχνα με τα χέρια μου αλλά δεν είχα τη δύναμη να τον κερδίσω. […] ήταν βαρύς, σκληρόπετσος και ιδρωμένος.

Εδινα μια άνιση μάχη, όμως δεν σταμάτησα […] στην προσπάθειά του να με γυρίσει μπόρεσα και ξέφυγα, σηκώνοντας το κολάν μου έτρεξα να ανοίξω την πόρτα […] ήταν κλειδωμένη χωρίς το κλειδί επάνω […]

Γιώργος Κιμούλης – Πέτρος Φιλλιπίδης: Από την ΚΟΡΥΦΗ στον… Πως η απόλυτη έπαρση, οδήγησε στην απόλυτη ισοπέδωση!
Αρχισα να ουρλιάζω μήπως με ακούσει κάποιος… Μου είπε ειρωνικά: “Μη φωνάζεις τσάμπα, δεν είναι κανείς στο θέατρο”. Τότε του φώναξα ξανά και ξανά πολλές φορές: Θέλω να φύγω! Ανοίξτε μου τώρα! Θέλω να φύγω!».

Είναι μόλις ένα μικρό απόσπασμα από τη συγκλονιστική επώνυμη μαρτυρία νεαρής ηθοποιού η οποία κατήγγειλε στο Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών (ΣΕΗ) απόπειρα βιασμού από τον γνωστό ηθοποιό Πέτρο Φιλιππίδη το 2010.

Η νεαρή ηθοποιός έχει ήδη καταθέσει στις εισαγγελικές αρχές, οι οποίες διερευνούν τον φάκελο που τους προσκόμισε ο πρόεδρος του Πειθαρχικού του ΣΕΗ Πασχάλης Τσαρούχας με όλες τις καταγγελίες γυναικών ηθοποιών σε βάρος του Π. Φιλιππίδη.

Στην έγγραφη καταγγελία, το ανατριχιαστικό περιεχόμενο της…

…οποίας αποκαλύπτει το Documento και την οποία κλήθηκε να επιβεβαιώσει και ενώπιον της Δικαιοσύνης, η νεαρή γυναίκα περιγράφει με λεπτομέρειες όσα φέρεται να υπέστη από τον Π. Φιλιππίδη και όχι μόνο τις τρομερές εκείνες στιγμές που βίωσε την πιο ακραία μορφή βίας στα χέρια του αλλά και στη συνέχεια.

Σύμφωνα με τη μαρτυρία της, ο ηθοποιός συνέχισε να της ασκεί ψυχολογική βία, να την παρενοχλεί συστηματικά και να της κλείνει πόρτες στη δουλειά ακριβώς επειδή δεν ενέδωσε στις αρρωστημένες ορέξεις του, αντιστάθηκε και κατάφερε να ξεφύγει.

Το Documento είχε δημοσιοποιήσει ακόμη μία καταγγελία νεαρής ηθοποιού για απόπειρα βιασμού από τον Π. Φιλιππίδη, για την οποία έχουν ήδη ενημερωθεί το ΣΕΗ και οι εισαγγελικές αρχές.

Εψαχνε για δουλειά και την πήγε στο καμαρίνι του

Το καταγγελθέν εγκληματικό περιστατικό σημειώθηκε τον Φεβρουάριο του 2010, άρα δεν είναι παραγεγραμμένο. Ηταν η περίοδος που η νεαρή ηθοποιός έψαχνε για δουλειά και ένας δικηγόρος μεσολάβησε στον Π. Φιλιππίδη.

Επειτα από λίγες μέρες ο ηθοποιός της τηλεφώνησε. Το βιογραφικό της του φάνηκε «πολύ αξιόλογο» και την κάλεσε να επισκεφτεί το θέατρο Μουσούρη προκειμένου να παρακολουθήσει την παράσταση «Μπακαλόγατος», στην οποία ο ίδιος πρωταγωνιστούσε την περίοδο εκείνη.

Η νεαρή ηθοποιός επισκέφτηκε το θέατρο. Μετά το τέλος της παράστασης συναντήθηκε με τον Πέτρο Φιλιππίδη στο καμαρίνι του. Της είπε ότι έψαχνε αντικαταστάτρια ηθοποιού που συμμετείχε στην παράσταση.

Η νεαρή, όπως ήταν αναμενόμενο, χάρηκε και συμφώνησε να παρακολουθήσει την παράσταση κάποιες φορές προκειμένου να τη μάθει.

Οσο περνούσε ο καιρός ο Πέτρος Φιλιππίδης γινόταν όλο και πιο… διαχυτικός απέναντί της.

«Με έπιανε από τη μέση και από τους ώμους για να με κατευθύνει, να μου δείχνει πράγματα στη σκηνή, μου έκανε εσωτερικά αστειάκια. Μια μέρα μου είπε ότι μυρίζω πολύ ωραία…» περιγράφει στην καταγγελία της.

Στο διάλειμμα κάποιας παράστασης της είπε να πάει στο καμαρίνι του. Η ηθοποιός πήγε και περίμενε απέξω να ετοιμαστεί. Η ενδύτρια όμως του πρωταγωνιστή της είπε να περάσει.

Ο Φιλιππίδης ήταν με το εσώρουχο. Η νεαρή ηθοποιός ντράπηκε, αλλά αυτός της είπε να περάσει.

«Ελα μέσα καλέ, ηθοποιοί είμαστε, τι ντρέπεσαι;» της είπε, με την ίδια να κάθεται στον καναπέ και να στρέφει το βλέμμα της αλλού.

«Μου έπιασε τον πισινό, με χάιδεψε»

Κάποια στιγμή η ηθοποιός δέχτηκε τηλεφώνημα από τον Πέτρο Φιλιππίδη.

Της ζήτησε να βρεθούν στο θέατρο μεσημέρι πριν από την απογευματινή παράσταση προκειμένου να της δώσει ένα διορθωμένο σενάριο του ρόλου της.

Η ηθοποιός πήγε και ο γνωστός κωμικός την οδήγησε κατευθείαν στο καμαρίνι του. Κάποια στιγμή της είπε να βγάλει το παλτό της και να πάει κοντά του. Τότε τα πράγματα άρχισαν να ξεφεύγουν.

Η περιγραφή της καταδεικνύει το εγκληματικό της συμπεριφοράς του καταγγελλόμενου ως θύτη: «Ημουν παγωμένη, είχα αρχίσει να μην αισθάνομαι καλά αλλά ντρεπόμουν να φύγω.

Μου έδειξε κάτι φωτογραφίες που βρίσκονταν πάνω στο μπουντουάρ του και με το χέρι του μου έπιασε τον πισινό και με κάθισε στα πόδια του χαϊδεύοντάς με. Σηκώθηκα αμέσως και πήγα προς τον καναπέ προσποιούμενη ότι χτυπάει η δόνηση του κινητού μου.

Εκανα ψέματα ότι μιλάω με τη μητέρα μου και ότι έπρεπε να φύγω ξαφνικά. Δεν πτοήθηκε καθόλου, σαν να μην είχε συμβεί αυτό το τηλεφώνημα» περιγράφει.

«Σε θέλω, θα σε γ…, δεν θα μου ξεφύγεις»

Ο Πέτρος Φιλιππίδης συνέχισε απτόητος σύμφωνα με την καταγγελία της. Σαν να μην είχε συμβεί τίποτε. Εκατσε δίπλα της στον καναπέ και συνέχισε.

«Απλωσε πάνω μου τα χέρια του και με στρίμωξε στη γωνία. Μου όρμησε, με φιλούσε στον λαιμό και ήθελε να φτάσει στα χείλη μου.

Προσπαθώντας να ξεφύγω του έλεγα “σας παρακαλώ σταματήστε, δεν θέλω να το κάνουμε αυτό, δεν αισθάνομαι καλά, αφήστε με, με πονάτε” και μου έλεγε με παθιασμένη φωνή “είσαι πολύ όμορφη, τι μ… είσαι εσύ, σε θέλω, θα σε γ…, δεν θα μου ξεφύγεις, θα δεις, θα περάσουμε ωραία…”».

Το ότι η νεαρή ηθοποιός αρνιόταν με κάθε ικμάδα της ύπαρξής της δεν τον πτόησε,

«Παράλληλα μου έπιανε πάνω από τα ρούχα βίαια το στήθος, τους μηρούς μου και την περιοχή των γεννητικών μου οργάνων. Με πίεζε στα χέρια, με είχε εγκλωβίσει στη γωνία του καναπέ και ωστόσο είχε κατεβάσει το παντελόνι του και είχε βγάλει έξω τα γεννητικά του όργανα. Μου έλεγε ότι ήθελε να του γλείψω και να του χαϊδέψω το πέος του και εγώ φώναζα ότι θέλω να σταματήσει. Φώναζα!».

«Κατέβασε το κολάν και το εσώρουχό μου»

Εκμεταλλευόμενος τη σωματική του υπεροχή ο Πέτρος Φιλιππίδης προσπάθησε να ικανοποιήσει τις αρρωστημένες του ορέξεις. Η περιγραφή σοκάρει.

«Ασκούσε δύναμη πάνω μου που δεν μπορούσε να αποκρούσω λόγω της σωματικής του υπεροχής. Οπως ήμουν εγκλωβισμένη από το βαρύ και μυώδες σώμα του, έκανε μια βίαιη κίνηση με τα γόνατά του καβαλώντας με και κρατώντας με εγκλωβισμένη και πάλι εκεί.

Είχε γονατίσει πάνω στους μηρούς μου. Πονούσα.

Προσπαθούσα να του συγκρατήσω τα χέρια, όμως με απότομες κινήσεις τα ελευθέρωσε και αμέσως έβγαλε το φανελάκι που φορούσε.

Συνέχισε τραβώντας το κολάν μου για να με γδύσει και κατάφερε να το κατεβάσει μέχρι ένα σημείο μαζί με το εσώρουχό μου».

Η γυναίκα συνέχισε να αντιστέκεται. Η μάχη ήταν άνιση, όπως καταγγέλλει, εκείνος όμως συνέχισε να ασελγεί πάνω της.

«Τον έσπρωχνα με τα χέρια μου αλλά δεν είχα τη δύναμη να τον κερδίσω. Θυμάμαι ότι ήταν βαρύς, σκληρόπετσος και ιδρωμένος.

Εδινα μια άνιση μάχη, όμως δεν σταμάτησα ούτε στιγμή να κουνιέμαι παλεύοντας να σωθώ ενώ εκείνος ασελγούσε με τη γλώσσα και τα χέρια του στον λαιμό, στο πρόσωπο και το κορμί μου και ετοιμαζόταν να προχωρήσει ανοίγοντας τα πόδια μου…».

«Κόλλησε το πέος του στο γυμνό κορμί μου, ούρλιαζα»

Με όση δύναμη είχε πάνω της η ηθοποιός προσπάθησε να αποτρέψει τον βιασμό της. Τον έσπρωξε με το πόδι της ουρλιάζοντας, ενώ ο Φιλιππίδης συνέχιζε.

«Βάζοντας όσο πιο μεγάλη δύναμη μπορούσα και παλεύοντας απελπισμένα βρήκα τρόπο να φέρω το πόδι μου σε τέτοια θέση και σπρώχνοντάς τον στο ύψος του στήθους του τον απώθησα!

Γρήγορα σηκώθηκα από τον καναπέ και σκόνταψα σε κάτι που βρισκόταν εκεί, χτυπώντας σοβαρά το γόνατό μου. Εκείνος;

Δεν εγκατέλειψε την προσπάθειά του. Τότε με έπιασε ξανά από πίσω, με έσφιξε με δύναμη ακινητοποιώντας με πάλι και κόλλησε το πέος του στο γυμνό κομμάτι του κορμιού μου.

Εγώ ούρλιαζα και προσπαθούσα με σπαστικές κινήσεις να κουνιέμαι αφού δεν μπορούσα να ξεφύγω, για να τον δυσκολέψω να ολοκληρώσει αυτό που είχε στο μυαλό του και είχε αρχίσει να κάνει».

Η κοπέλα τελικά κατάφερε να ελευθερωθεί. Ετρεξε στην πόρτα αλλά ήταν κλειδωμένη, άρχισε να ουρλιάζει. Ο εφιάλτης δεν έδειχνε να τελειώνει.

«Στην προσπάθειά του να με γυρίσει μπόρεσα και ξέφυγα, σηκώνοντας το κολάν μου έτρεξα να ανοίξω την πόρτα. Αλλά ήταν κλειδωμένη χωρίς το κλειδί επάνω…

Αρχισα να ουρλιάζω με δυνατό ααα μήπως με ακούσει κάποιος και μου είπε ειρωνικά: “Μη φωνάζεις τσάμπα, δεν είναι κανείς στο θέατρο”. Τότε του φώναξα ξανά και ξανά πολλές φορές: Θέλω να φύγω! Ανοίξτε μου τώρα! Θέλω να φύγω!».

«Θα σε καταστρέψω, θα με βρεις μπροστά σου»
Ο Πέτρος Φιλιππίδης κάθισε στο μπουντουάρ του.

Η κοπέλα έπιασε το παλτό της και την τσάντα της και άρχισε να χτυπάει την πόρτα. Την πλησίασε. Με «αυστηρό και ταυτόχρονα απειλητικό ύφος» την απείλησε ότι θα την «καταστρέψει».

«Αν βγεις από αυτή την πόρτα, δεν υπάρχει επιστροφή!

Να ξέρεις ότι όσο εύκολα μπορώ να φτιάξω την καριέρα κάποιου τόσο πιο εύκολα μπορώ και να την γκρεμίσω! Θα σε καταστρέψω! Θα με βρεις μπροστά σου!».

Η ηθοποιός ήταν «τσακισμένη ψυχολογικά» με όλο αυτό που είχε βιώσει. «Ενιωσα τρόμο. Εκλαιγα, έτρεμα και επαναλάμβανα: “Θέλω να φύγω!”. Εφερε το κλειδί, ξεκλείδωσε την πόρτα του καμαρινιού και έφυγα.

Η επόμενη πόρτα προς την ελευθερία μου ευτυχώς ήταν ανοικτή».

«Με έπαιρνε τηλέφωνο και αυνανιζόταν»

Η αρρωστημένη συμπεριφορά του δεν τελείωσε εκεί. Συνέχισε να της στέλνει μηνύματα, να την παρενοχλεί.

«Με έπαιρνε συνέχεια από απόκρυψη ή από διαφορετικά νούμερα και μου έλεγε βρομόλογα, μου έλεγε τι ήθελε να του λέω και εκείνος παράλληλα αυνανιζόταν, όπως μου έλεγε.

Λόγω των απειλών του ένιωθα ότι δεν είχα άλλη επιλογή. Ημουν σε πανικό»..

Μου μίλαγε χυδαία και βρόμικα! Ζήταγε να βρεθούμε και του έλεγα ξανά και ξανά ότι αυτό αποκλείεται και τον ικέτευα να μη με ξαναπάρει.

Πάθαινα κρίσεις πανικού και με πονούσε συνέχεια η κοιλιά μου.

Φοβόμουν να βγω έξω μόνη μου… Ετρεμα κάθε φορά που χτυπούσε το κινητό μου ότι θα είναι πάλι αυτός και θα πρέπει να το σηκώσω.

Λόγω των απειλών του ένιωθα ότι δεν είχα άλλη επιλογή. Ημουν σε πανικό».

«Τον βρήκα μπροστά μου, με χτύπησε ύπουλα»

. Πέτρος Φιλλιπίδης: “Λόγω των απειλών του ένιωθα ότι δεν είχα άλλη επιλογή. Ημουν σε πανικό” – -.

ΑΓΡΙΕΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ - Η Χατζίδου καίει Την Ελένη Στη Δίκη

ΑΓΡΙΕΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ 8/3: Η Χατζίδου καίει Την Ελένη Στη Δίκη

Περικλής Κονδυλάτος: Ο Περικλής έδωσε στεγνά την Ανθή Σαλαγκούδη (video)