Πέθανε ο δημοσιογράφος Βαγγέλης Μαυραγάνης – Εντύπωση προκαλεί η ανάρτηση στο προφίλ του στο Facebook

Υπέστη ανακοπή καρδιάς

Έφυγε από τη ζωή τα ξημερώματα της Τετάρτης 27/4 ο δημοσιογράφος Βαγγέλης Μαυραγάνης, ύστερα από ανακοπή καρδιάς, σε ηλικία 63 ετών.

Τη δυσάρεστη είδηση γνωστοποίησε το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Αθηνών, μέσω μίας ανακοίνωσης, βυθίζοντας στο πένθος συγγενείς, φίλους και συνεργάτες.

Όπως αναφέρει η ΕΣΗΕΑ, ο Βαγγέλης Μαυραγάνης γεννήθηκε στη Λιβαδειά το 1959. Ξεκίνησε τη δημοσιογραφική σταδιοδρομία του το 1984 στην εφημερίδα «Απογευματινή» ως συντάκτης ύλης. Στην ίδια εφημερίδα παρέμεινε έως το κλείσιμό της το 2010, ενώ στη συνέχεια εργάστηκε στο Γραφείο Τύπου της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας. Τα τελευταία χρόνια υπήρξε συνεργάτης του Πανεπιστημίου Πειραιώς.

«Ο Βαγγέλης Μαυραγάνης υπήρξε ένας εργατικός δημοσιογράφος που τον χαρακτήριζε το πνεύμα συναδελφικότητας. Άνθρωπος ευθύς και αυθεντικός, με επαγγελματική ευσυνειδησία, ήταν αγαπητός από όλους. Η ξαφνική του απώλεια μας γεμίζει θλίψη. Το Διοικητικό Συμβούλιο συλλυπείται τους οικείους του, την αγαπημένη του σύζυγο και τον μονάκριβο γιο του, Νικηφόρο»  σημειώνει η ΕΣΗΕΑ.

Η ανάρτηση που προκαλεί εντύπωση

Εκείνο που προκάλεσε αίσθηση ήταν το post του στο Facebook, το οποίο αρχικά πολλοί πίστευαν ότι ήταν φάρσα. «Μάγκες πέθανα. Για τα διαδικαστικά η Μαρία και ο Νικηφόρος». Δυστυχώς όμως, ήταν η αλήθεια.

Ο δημοσιογράφος Βαγγέλης Μαυραγάνης αφήνει πίσω την σύζυγο του Μαρία, τον γιο του, Νικηφόρο, και τον αδελφό του, Θανάση.

Κωνσταντία Χριστοφορίδου: Συγκινεί για τον Νίκο Σεργιανόπουλο – «Με είχε σαν μικρή του αδερφή»

Η Γη Της Ελιάς spoiler: Μαρίνα και Μάνος σε σύγκρουση για το θέμα της Αντιγόνης!