Πάτρα: «Πέθαναν» την κόρη του Γιώργου Βελισσάρη αφού πρώτα την χάκαραν στο Tik Tok – video

Σαν κεραυνός εν αιθρία έπεσε την Κυριακή στην οικογένεια του γνωστού λαϊκού τραγουδιστή Γιώργου Βελισσάρη πως κάποιος ανέβασε στην γνωστή εφαρμογή tik tok την “είδηση” ότι πέθανε η κόρη του. Κάτι το οποίο φυσικά δεν ισχύει, αφού η Γιώτα Βελισσάρη ζει και βασιλεύει! Κάποιοι υποστήριζαν πως “χάκαραν” το προφίλ της. Και φυσικά η συγκεκριμένη είδηση έκανε γρήγορα… τον γύρο της Ελλάος, ενώ εκατοντάδες ήταν τα μηνύματα συλλυπητηρίων και οι εκφράσεις έκπληξης από χρήστες του tik tok για τον πρόωρο υποτιθέμενο “χαμό” της Γιώτας.

Πρόκειται για ένα μεγάλο ψέμα αφού η δημοσίευση είναι fake.

Ιδιαίτερα θυμωμένος εμφανίστηκε πατρινός τραγουδιστής, ο οποίος αμεσα ανάρτησε στα 4 προφίλ του στα social media τη διάψευση.

Το εν λόγω βίντεο δημοσιεύεται μέσα από το προσωπικό λογαριασμό της ίδιας της κοπέλας , αφού όπως φαίνεται έπεσε θύμα hacking.

Σύμφωνα με έρευνα που δημοσιεύθηκε στα τέλη Σεπτεμβρίου 2022, το TikTok μπορεί να αποτελεί δημοφιλή προορισμό για όσους ψάχνουν συναρπαστικά βίντεο, αλλά είναι πολύ πιθανό να βρει παραπλανητικές πληροφορίες!

Ερευνητές στο NewsGuard αναζήτησαν στο TikTok περιεχόμενο σχετικά με σημαντικά παγκόσμια θέματα ειδήσεων και ανακάλυψαν ότι σχεδόν ένα στα πέντε βίντεο που προτείνονται αυτόματα από την πλατφόρμα, περιείχαν λανθασμένες πληροφορίες.

Ο όγκος της παραπληροφόρησης είναι ιδιαίτερα ανησυχητικός, δεδομένης της δημοτικότητας του TikTok στους νέους!

J2us spoiler: Πανικός στο Twitter με την εμφάνιση της «λαίδης» στο J2US

Ελένη Φουρέιρα: Οι νέες φωτογραφίες που βάζουν φωτιά στις φήμες για εγκυμοσύνη