ΠΕΘΑΙΝΩ! Ο Γιώργος Λιάγκας ΣΟΚΑΡΕΙ! Ένα βήμα από το να ΚΑΤΑΛΗΞΕΙ ο παρουσιαστής!

ΠΕΘΑΙΝΩ! Ο Γιώργος Λιάγκας ΣΟΚΑΡΕΙ! Ένα βήμα από το να ΚΑΤΑΛΗΞΕΙ ο παρουσιαστής! Και όλα παίζονται με το χρόνο σ΄αυτές τις περιπτώσεις. Ναι, από την μία στιγμή στην άλλη. Έτσι ξαφνικά. Κάτι που πέρασε για απλό κρυολόγημα, τον έβαλε στην πιο δεινή θέση που ήταν ποτέ! Η ΜΑΧΗ για την ζωή του κυριολεκτικά, μεγάλη! Εισαγωγή στο νοσοκομείο με αφόρητους πόνους! Είναι από εκείνες τις στιγμές που πραγματικά θυμάσαι με θλίψη.

Εκείνες οι στιγμές που σε σημαδεύουν για πάντα. Να φανταστείτε, δεν μιλάμε για εκείνες που είχε περιγράψει δίνοντας σοκαριστική εικόνα ο ίδιος ο Γιώργος Λιάγκας. Εκείνες ακόμα τις θυμόμαστε σαν να είμασταν μπροστά. Μεσ στο δωμάτιο που κλείστηκε με …διάγνωση οικογενειακή, η οποια έλεγε ότι έχει γρίπη και σ’ αυτήν οφείλονταν οι αβάσταχτοι πόνοι στην κοιλιά.

Έμεινε λοιπόν “φυλακισμένος” στο δωμάτιο για να μην κολλήσει το παιδί.

Παρολίγο όμως, να…καταλήξει ο παρουσιαστής, από περοτονίτιδα. Ευτυχώς, παρά την ατυχία του τότε και την ταλαιπωρία του, ο Γιώργος Λιάγκας, την γλύτωσε.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΛΙΑΓΚΑΣ: ΤΙ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ ΓΙΑ ΤΗ ΣΧΕΣΗ ΤΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΦΑΙΗ ΣΚΟΡΔΑ

Έτσι περιέγραψε ο ίδιος την περιπέτεια του τον Μάη του 2011 για την περιτονίτιδα που θα του στοίχιζε τη ζωή:

ΤΟ ΠΡΩΙ ΕΚΕΙΝΗΣ ΤΗΣ ΤΕΤΑΡΤΗΣ ΠΗΡΕ ΕΞΙΤΗΡΙΟ ΑΠΟ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΛΙΑΓΚΑΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΟΛΥΗΜΕΡΗ ΠΑΡΑΜΟΝΗ.

Αρχικά ξέραμε ότι ο γνωστός παρουσιαστής εισήχθη για επέμβαση σκωλικοειδίτιδας. Φαίνεται όμως ότι τα πράγματα ήταν αρκετά πιο σοβαρά…

Ήμουν τυχερός! ”Δεν ήταν απλή σκωληκοειδίτιδα, ήταν κάτι παραπάνω. Δεν έχει σημασία τώρα, πέρασε. Σημασία έχει ότι η υγεία του έχει πλέον αποκατασταθεί.” εξήγησε σε συνέντευξη τύπου, παρουσία του Γιώργου Λιάγκα, ο θεράπων ιατρός του.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΛΙΑΓΚΑΣ: ΤΙ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ Ο ΙΔΙΟΣ;

Δύο φορές. Την πρώτη φορά όταν βγήκε, την δεύτερη, με αφορμή την περιπέτεια υγείας του Πέτρου Κωστόπουλου. Συζητώντας την σκωληκοειδίτιδα που έπαθε ο Πέτρος Κωστόπουλο και διακομίσθη στο νοσοκομείο, ο Γιώργος Λιάγκας θυμήθηκε μία ανάλογη περιπέτεια υγείας που του είχε συμβεί, αρκετά πιο σοβαρή από αυτήν του Πέτρου Κωστόπουλου, μιας και ο ίδιος είχε υπερβεί το στάδιο του απλού σκωληκοειδή παθαίνοντας περιτονίτιδα.

Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΛΙΑΓΚΑΣ ΟΜΩΣ ΗΤΑΝ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟΣ ΜΙΛΩΝΤΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ ΤΗΣ ΔΙΚΗΣ ΤΟΥ ΥΓΕΙΑΣ, ΠΟΥ ΕΒΑΛΕ ΣΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΚΙΝΔΥΝΟ ΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥ.

”Από την προηγούμενη Τρίτη μού είχε σπάσει η περιτονίτιδα στο σπίτι και έκανα αυτοδιάγνωση νομίζοντας ότι είναι γαστρεντερίτιδα.

Δύο μέρες ήμουν με σπασμένη περιτονίτιδα -με όσα δυσάρεστα αποτελέσματα θα μπορούσε να έχει αυτό- και δεν το έλεγα σε κανε΄ναν και έκανα μόνος μου αγωγή γαστρεντερίτιδας.

ΟΠΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ, ΛΟΙΠΟΝ, Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΜΟΥ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΠΟΥ ΗΡΘΑ ΕΔΩ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΚΑΛΗ.” ΕΙΠΕ ΧΑΡΙΤΟΛΟΓΩΝΤΑΣ.

΄Δραματική η κατάσταση! Όταν εισήχθη εσπευσμένα στο νοσοκομείο δεν ήταν καθόλου για γέλια!

Η σπασμένη περιτονίτιδα μπορεί να οδηγήσει στον θάνατο, πόσο μάλλον αν δεν κάνεις τίποτα για δύο μέρες!

ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ Η ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ – ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΗ, ΤΟΤΕ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ;

Όταν καταλαβαίνεις πως από μια λάθος σκέψη, μια “γνωμάτευση” του ιδίου πως είναι κάτι εντελώς περαστικό, παρολίγο να πεθάνει.

Τόσο απλά! Στιγμές που σε σημαδεύουν για πάντα. Να φανταστείτε, δεν μιλάμε για εκείνες που έιχε περιγράψει δίνοντας σοκαριστική εικόνα ο ίδιος ο Γιώργος Λιάγκας. Εκείνες ακόμα τις θυμόμαστε σαν να είμασταν μπροστά.

ΜΕΣ ΣΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ ΠΟΥ ΚΛΕΙΣΤΗΚΕ ΜΕ …ΔΙΑΓΝΩΣΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ, Η ΟΠΟΙΑ ΕΛΕΓΕ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΓΡΙΠΗ ΚΑΙ Σ’ ΑΥΤΗΝ ΟΦΕΙΛΟΝΤΑΝ ΟΙ ΑΒΑΣΤΑΧΤΟΙ ΠΟΝΟΙ ΣΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ.

Έμεινε λοιπόν “φυλακισμένος” στο δωμάτιο για να μην κολλήσει το παιδί.

Παρολίγο όμως, να…καταλήξει ο παρουσιαστής, από περοτονίτιδα. Ευτυχώς, παρά την ατυχία του τότε και την ταλιαπωρία του, ο Γιώργος Λιάγκας, την γλύτωσε.

Του έμεινε η ουλή!…αλλά και το ψυχολογικό τραύμα που θα του έμεινε, είναι πολύ βαθύ κι ας έχουν περάσει χρόνια. Εδώ φρικάρουμε εμείς όταν το θυμόμαστε.

ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΕΚΕΙΝΟΝ ΤΟΝ ΜΑΗ ΤΟΥ 2011 ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΤΟΝΙΤΙΔΑ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΥ ΣΤΟΙΧΙΖΕ ΤΗ ΖΩΗ:
Το πρωί της Τετάρτης πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο ο Γιώργος Λιάγκας μετά από πολυήμερη παραμονή.

Αρχικά ξέραμε ότι ο γνωστός παρουσιαστής εισήχθη για επέμβαση σκωλικοειδίτιδας. Φαίνεται όμως ότι τα πράγματα ήταν αρκετά πιο σοβαρά…

Τώρα που κάνει τον απολογισμό της περιπέτειας αυτής καταλήγει: Ήμουν τυχερός!

”Δεν ήταν απλή σκωληκοειδίτιδα, ήταν κάτι παραπάνω. Δεν έχει σημασία τώρα, πέρασε. Σημασία έχει ότι η υγεία του έχει πλέον αποκατασταθεί.” εξήγησε σε συνέντευξη τύπου, παρουσία του Γιώργου Λιάγκα, ο θεράπων ιατρός του.

ΣΟΚΑΡΕΙ Η ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΤΟΥ! ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ.

Την πρώτη φορά όταν βγήκε, την δεύτερη, με αφορμή την περιπέτεια υγείας του Πέτρου Κωστόπουλου.

Συζητώντας την σκωληκοειδίτιδα που έπαθε ο Πέτρος Κωστόπουλο και διακομίσθη στο νοσοκομείο, ο Γιώργος Λιάγκας θυμήθηκε μία ανάλογη περιπέτεια υγείας που του είχε συμβεί, αρκετά πιο σοβαρή από αυτήν του Πέτρου Κωστόπουλου, μιας και ο ίδιος είχε υπερβεί το στάδιο του απλού σκωληκοειδή παθαίνοντας περιτονίτιδα.

Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΛΙΑΓΚΑΣ ΟΜΩΣ ΗΤΑΝ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟΣ ΜΙΛΩΝΤΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ ΤΗΣ ΔΙΚΗΣ ΤΟΥ ΥΓΕΙΑΣ, ΠΟΥ ΕΒΑΛΕ ΣΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΚΙΝΔΥΝΟ ΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥ.

Πονούσε για μέρες αλλά νόμιζε πως είναι κάτι περαστικό.

Το…βασανηστήριο του πόνου και έπιασε ταβάνι ο κίνδυνος. ”Από την προηγούμενη Τρίτη μού είχε σπάσει η περιτονίτιδα στο σπίτι και έκανα αυτοδιάγνωση νομίζοντας ότι είναι γαστρεντερίτιδα.

Δύο μέρες ήμουν με σπασμένη περιτονίτιδα -με όσα δυσάρεστα αποτελέσματα θα μπορούσε να έχει αυτό- και δεν το έλεγα σε κανε΄ναν και έκανα μόνος μου αγωγή γαστρεντερίτιδας.

ΟΠΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ, ΛΟΙΠΟΝ, Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΜΟΥ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΠΟΥ ΗΡΘΑ ΕΔΩ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΚΑΛΗ.” ΕΙΠΕ ΧΑΡΙΤΟΛΟΓΩΝΤΑΣ.

ΦΑΙΗ ΣΚΟΡΔΑ VS ΓΙΩΡΓΟΣ ΛΙΑΓΚΑΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΛΑΣΤΙΚΕΣ «ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΙ, ΓΙ’ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΤΗ ΒΡΙΣΚΕΙ»

Δραματική η κατάσταση! Όταν εισήχθη εσπευσμένα στο νοσοκομείο δεν ήταν καθόλου για γέλια! Η σπασμένη περιτονίτιδα μπορεί να οδηγήσει στον θάνατο, πόσο μάλλον αν δεν κάνεις τίποτα για δύο μέρες!

Διαβάστε επίσης: Πως ο Γιώργος Λιάγκας παίρνει θέση υπέρ Γιάννη Λάτσιου

Μην ξεχνάτε ότι ο Γιώργος Λίαγκας και ο Γιάννης Λάτσιος, είναι κολλητοί εδώ και χρόνια.

Πως να υποθέσουμε εμείς τώρα ότι αυτό που αποκάλυψε ο αγαπητός παρουσιαστής έγινε εν αγνοία του φίλου του;

Ειδικά που αυτή η πληροφορία, δημιουργεί ανάλογες εικόνες και συμπεράσματα!

Γιώργος Λιάγκας: «Α ρε Φαίη Σκορδά, αντί να σφαχτούμε κι εμείς στα δικαστήρια, κάνουμε μαζί εκπομπή»

Η Ελένη Μενεγάκη και ο Γιάννης Λάτσιος συναντήθηκαν στα τέλη του Δεκέμβρη, οι φωτογράφοι τους τσάκωσαν, αυτές οι φωτογραφίες σήμερα κυκλοφόρησαν και σχολιάστηκαν στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα.

Ο Λιάγκας ΚΑΡΦΩΝΕΙ Μενεγάκη! Ο γιος της Άγγελος, ζει με τον ΜΠΑΜΠΑ του!!!

ΕΤΣΙ…ΞΑΦΝΙΚΑ! ΚΑΙ ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΗΣ ΕΙΚΟΝΕΣ, Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΛΙΑΓΚΑΣ ΕΚΑΝΕ ΜΙΑ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΑΜΕ: «Ο ΑΓΓΕΛΟΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΝΑΝ ΧΡΟΝΟ ΖΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ. ΖΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΜΠΑΜΠΑ ΤΟΥ.

Και τα κορίτσια ζουν με τη μαμά τους. Και προφανώς επειδή ο Άγγελος ετοιμάζεται του χρόνου να πάει να σπουδάσει στο εξωτερικό, έχουν συναντηθεί. Αυτή η συνάντηση έγινε πριν τις γιορτές».

Διαβάστε κι αυτό όμως: Ο Λιάγκας ΚΑΤΑΡΡΕΕΙ! Δεν μπορώ ν’ αναπνεύσω!

Οι βασανιστικές στιγμές του! Ανθρώπινες στιγμές που μάλον ζει και ο Θοδωρής Μαραντίνης τώρα, όπως και πολλοί άλλοι μπαμπάδες που αναγκάζονται να φύγουν από την φωλιά που βρίσκονταν με τα παιδιά τους.

Στο πρόσφατο παρελθόν και με αφορμή τον χωρισμό του Δημήτρη Κοργιαλά από την Φωτεινή Ψυχίδου, ο Γιώργος Λιάγκας, συγκινημένος, προχώρησε σε μια δημόσια εξομολόγηση για την Φαίη Σκορδά.

Δεν το υπολόγισε σωστά. Οι πραγματικά δύσκολες μέρες και ώρες.

ΠΑΡΑ ΤΟ ΟΤΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΗΤΑΝ ΔΥΟ ΤΕΤΡΑΓΩΝΑ ΠΙΟ ΠΕΡΑ, Η ΑΙΣΘΗΣΗ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΟΠΩΣ ΠΑΛΙΑ ΤΟΝ ΤΡΟΜΑΖΕ!
Ο Γιώργος Λιάγκας μίλησε για τις δύσκολες μέρες, όταν έφυγε από το σπίτι, για ακόμα μια φορά!

ΓΙΩΡΓΟΣ ΛΙΑΓΚΑΣ ΓΙΑ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟ: “ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟ ΠΑΡΑΛΗΡΗΜΑ, ΘΛΙΒΕΡΟ”

 

Η αβεβαιότητα είναι αυτό που “τσακίζε’ την ψυχολογία του προφανώς όπως και όλων.

Η αβεβαιότητα πως θα είναι η καθημερινότητα μακριά τους από δω και πέρα.

“Στα διαζύγια που υπάρχουν παιδιά κι επειδή στο 95% αυτός που αποχωρεί είναι ο πατέρας, είναι πάρα πολύ σκληρές οι πρώτες ώρες και οι πρώτες μέρες που φεύγεις από το σπίτι σου και κοιμάσαι χωρίς τα παιδιά σου.

Διαβάστε ακόμα:
Γιώργος Λιάγκας για Φαίη Σκορδά: “Ένας χωρισμός είναι μια πληγή” Με εξομολογητική διάθεση είναι η τελευταία εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα στον ΣΚΑΪ.

Ο γνωστός παρουσιαστής με αφορμή τη συνέντευξη που έχει δώσει ο Θοδωρής Μαραντίνης στον Θέμη Γεωργαντά και στο After Dark μίλησε και για το δικό του διαζύγιο με την πρώην σύζυγό του και μητέρα των παιδιών του Φαίη Σκορδά.

«Επειδή το βιώνω κι εγώ ως γονιός χωρισμένος που έχω παιδιά. Θέλω να πω ότι οι σχέσεις δυο ανθρώπων που χωρίζουν και έχουν παιδιά συνεχίζει να υφίσταται και μετά το χωρισμό.

ΦΑΙΗ ΣΚΟΡΔΑ: ΕΔΩΣΕ… ΣΤΕΓΝΑ ΤΟΝ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟ ΤΟΥ SURVIVOR 2021! ΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΤΟΥ ΣΤΟ VIBER
Όπως λέμε ότι χτίζεται μια σχέση που έχει και ερωτική και συναισθηματική διάθεση κατά την περίοδο του γάμου, έτσι πρέπει να χτίζεται μια σχέση –έτσι τουλάχιστον το βιώνω κι εγώ- μετά το χωρισμό», είπε χαρακτηριστικά ο παρουσιαστής στην εκπομπή «Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα.

ΤΟ ΠΟΙΗΜΑ ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΑΙΗ ΣΚΟΡΔΑ!

Και συνέχισε: «Ένας χωρισμός είναι μια πληγή. Ακόμη κι αν περνά τραγικά άσχημα, υπάρχει ένας πόνος μετά το χωρισμό…».

. ΠΕΘΑΙΝΩ! Ο Γιώργος Λιάγκας ΣΟΚΑΡΕΙ! Ένα βήμα από το να ΚΑΤΑΛΗΞΕΙ ο παρουσιαστής! – -.

«Αθροιστική Κεφαλαλγία»: Η σπάνια ασθένεια από την οποία πάσχει ο Nίνο

Η Μαρίνα Πατούλη αποκαλύπτει και την ηλικία της: Στα 46 μου ξεκινάω το ταξίδι προς την ευτυχία