Ζώδια: Πες μας το ζώδιό σου να σου πούμε πως θα σε επηρεάσει η αλλαγή της ώρας

Η θερινή ώρα έχει τη δική της αστρολογία και ας δούμε πώς επηρεάζει το κάθε ζώδιο.

Κριός

Καμία αλλαγή της ώρας δεν μπορεί να σε εμποδίσει να επιτύχεις τους στόχους σου, Κριέ. Είσαι εξαιρετικά επικεντρωμένη στο να αποκτήσεις αυτό που θέλεις και έχεις την απαραίτητη ενέργεια για να αντιμετωπίσεις τα πάντα στη λίστα σου.

Ταύρος

Χάνοντας μια ώρα ύπνου, ταλαιπωρείσαι, Ταυρίνα, καθώς πιθανώς επιθυμείς επιπλέον ξεκούραση. Αντιστάθμισε την αναπόφευκτη εξάντληση αφήνοντας τον εαυτό σου να κοιμηθεί περισσότερο τις επόμενες ημέρες ή πάρε έναν σύντομο απογευματινό υπνάκο για να ανακτήσεις την ενέργειά σου.

Δίδυμοι

Αισθάνεσαι εξαιρετικά κοινωνική αυτή τη στιγμή, οπότε επωφελήσου από την μετάθεση της ώρας του ηλιοβασιλέματος μια ώρα αργότερα, σχεδιάζοντας μερικές βόλτες νωρίς το βράδυ όλη την επόμενη εβδομάδα.

Καρκίνος

Μην πιέζεις τον εαυτό σου πολύ σκληρά, ειδικά αν αισθάνεσαι λίγη έλλειψη ύπνου. Το να δώσεις προτεραιότητα σε επιπλέον χρόνο ύπνου αυτή την εβδομάδα θα σε κρατήσει στο παιχνίδι.

Λέων

Έχεις μεγάλα όνειρα στο μυαλό σου, Λιονταρίνα και καμία χαμένη ώρα ύπνου δεν θα σε κάνει να χάσεις την αδιάκοπη δυναμική σου. Απλά μην αφήσεις τον εαυτό σου να εξαντληθεί καθώς είναι επίσης απαραίτητο να βρεις χρόνο για ψυχική και σωματική ανάπαυση.

Παρθένος

Είσαι ιδιαίτερα συναισθηματική αυτή τη στιγμή, Παρθένε και μπορεί να είναι κάτι περισσότερο από την χαμένη ώρα ύπνου στο παιχνίδι. Αυτό το διάστημα σου προσφέρει μια νέα και μυστικιστική νέα αρχή που θα σε βοηθήσει να ηρεμήσεις και να δώσεις προσοχή στην εσωτερική σου φωνή.

Ζυγός

Κοίταξε τα θετικά: Η επιπλέον ώρα της ημέρας το βράδυ σου αφήνει περισσότερο χρόνο μετά τη δουλειά για να συνδεθείς με τους αγαπημένους σου, οπότε σχεδίασε μια βόλτα με το ηλιοβασίλεμα με το αγαπημένο σου πρόσωπο.

Σκορπιός

Είναι πιθανό να νιώσεις την ενέργεια να αλλάζει με φυσικό τρόπο, Σκορπίνα, οπότε άκουσε τις ανάγκες του σώματός σου. Εάν είσαι κουρασμένη, άφησε τον εαυτό σου να ξεκουραστεί, να κοιμηθεί ή να πάει νωρίς για ύπνο.

Τοξότης

Με όλους τους ρομαντικούς και δημιουργικούς χυμούς που ρέουν μέσα σου αυτή τη στιγμή, Τοξοτίνα, δεν θα έχεις πρόβλημα με τη χαμένη ώρα. Προχώρησε σε ένα έργο πάθους, αφιέρωσε χρόνο στα χόμπι σου.

Αιγόκερως

Το να περάσεις χρόνο στο σπίτι χαλαρώνοντας, παρακολουθώντας ταινίες μόνη σου ή παρέα με την οικογένεια, μπορεί να σε βοηθήσει να χαλαρώσεις μέσα στην εβδομάδα, χωρίς να σε πειράξει η χαμένη ώρα ύπνου.

Υδροχόος

Η εβδομάδα σου ξεκινάει έντονα την Κυριακή, Υδροχόε, με πολλά stories στο Instagram, απαντήσεις σε SMS από φίλους και σε email από τη δουλειά.

Ιχθείς

Μετά από ένα ισχυρό νέο φεγγάρι στο ζώδιο σου, Ιχθύ, η θερινή ώρα θα σε εμπνεύσει να χαλαρώσεις και να απολαύσεις τις ανέσεις του σπιτιού σου. Εάν αισθάνεσαι αποπροσανατολισμένη, φτιάξε το πρόγραμμά σου για να μπορέσεις να περάσεις περισσότερες ώρες στο κρεβάτι.

Μαρίνα Πατούλη: Ο Γιώργος Καρατζαφέρης παίρνει το μέρος της στην κρίση με τον Γιώργο Πατούλη

Τζεφ Μοντάνα: Το τρανς «μοντέλο» Τζεφ Μοντάνα «καίει» τον Δ.Λιγνάδη: «Μου απήγαγε την ψυχή – Με εξουσίαζε»