Περικλής Κονδυλάτος: “Ο Τριαντάφυλλος θα είναι αδελφός μου ”

Ο Περικλής Κονδυλάτος μίλησε στην εκπομπή “Love it” για την Ανθή, τον Κοψιδά αλλά και τον Τριαντάφυλλο και εμείς είδαμε έναν άλλο άνθρωπο!“Με την Ανθή σε κάποια πράγματα ταιριάζαμε και σε κάποια άλλα καθόλου. Δεν έχω υποχρέωση απέναντι στην Ανθή να την νταντέψω, ούτε είμαι ο μπαμπάς της να την κανακεύω. Κάποιες φορές λειτουργούσε σαν…

κακομαθημένο πλουσιοκόριτσο. Σαν προσωπικότητα είναι μοιρολάγνα!!!
Συγκινήθηκα στην αποχώρησή μου, ξυπνάω τα βράδια και αναζητώ τους συμπαίκτες μου. Ο Κοψιδάς με είχε αδικήσει και είχε αδικήσει και την ομάδα με τις αποφάσεις του. Πριν φύγω μου είπε ότι έχει έρθει πολύ κοντά μου και αν δεν φύγω θα ξεκινούσε μια νέα περίοδος για εμάς. Ίσως είπα κάποια πράγματα πολύ αιχμηρά για τους συμπαίκτες μου.

Την τελευταία μέρα ζήτησα συγγνώμη από τους συμπαίκτες μου εάν τους πλήγωσα. Μετανιώνω εάν έχω υπάρξει πιο αυστηρός απ’ ότι έπρεπε. Κάποια πράγματα που έλεγα εγώ, μου τα είχαν μεταφέρει οι συμπαίκτες μου

Ο Τριαντάφυλλος δρούσε με την παιδική του πλευρά. Αυτό με στεναχωρούσε και αντιδρούσα. Ζήσαμε πολύ συγκινητικές στιγμές, ταϊσαμε ο ένας τον άλλον με το ίδιο κουτάλι.

Αυτές οι στιγμές θα μας ενώνουν για πάντα. Ο Τριαντάφυλλος θα είναι αδελφός μου και η καρδιά μου θα τον αναζητά. Δεν έχω κρίνει άδικα τον Τριαντάφυλλο, τον έχω κρίνει αυστηρά».

Survivor Spoiler διαρροή 23/2: Το μασάζ του πρώην στην Μαριαλένα που πυροδότησε τις φήμες για επανασύνδεση (video)

Άγριες Μέλισσες spoiler: Η Ανέτ πεθαίνει, η καρδιά της την προδίδει