Περασμένα «μεγαλεία» για την Ανθή Βούλγαρη – Δυσάρεστη εξέλιξη για την παρουσιάστρια

Ο ανταγωνισμός στην πρωινή ζώνη έχει φτάσει στα ύψη και οι ανακατατάξεις στην πυραμίδα της τηλεθέασης είναι ραγδαίες. Μεγάλη έκπληξη για όλους αποτελεί η απότομη πτώση της πρωινής εκπομπής του Mega «Κοινωνία Ώρα Mega».

Μέχρι πρότινος η εκπομπή με παρουσιαστές την Ανθή Βούλγαρη και τον Ιορδάνη Χασαπόπουλο ήταν πρώτη με διαφορά σε νούμερα τηλεθέασης, κάτι που δεν ισχύει πια, αφού τα 25άρια έγιναν 11άρια με την εκπομπή να τερματίζει τρίτη και τέταρτη στην πρωινή ζώνη και να απειλείται πλέον από τον Γιώργο Παπαδάκη, ο οποίος φαίνεται να είναι ο μεγάλος νικητής για μια ακόμη ημέρα.

«Λύτρωση» για την Ανθή Βούλγαρη: «Ήρθα Παναγία μου! Επέστρεψα!»

Στο πόστο της επέστρεψε το πρωί της Δευτέρας (20/3) η Ανθή Βούλγαρη. Η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια απουσίαζε τις προηγούμενες μέρες από το «Κοινωνία Ώρα MEGA», καθώς ήταν άρρωστη.

Σήμερα, έχοντας αναρρώσει, βρέθηκε κανονικά στο στούντιο δίπλα στον Ιορδάνη Χασαπόπουλο, που την υποδέχτηκε με μια θερμή αγκαλιά, ενώ η ίδια ευχαρίστησε το τηλεοπτικό κοινό για τα μηνύματά του.

«Σας έχω μια ωραία έκπληξη. Έχω ένα λευκό περιστέρι που έρχεται σήμερα στην εκπομπή. Θα έρθεις;», είπε αρχικά ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος για να υποδεχτεί την Ανθή Βούλγαρη. Παράλληλα, άκρως αποκαλυπτική υπήρξε η Ανθή Βούλγαρη: «Μετά το σοβαρό πρόβλημα υγείας που πέρασα…»

«Καλημέρα, ήρθα Παναγία μου! Επέστρεψα! Έλα να σε πάρω αγκαλιά. Είμαι καλά! Τι κάνετε; Μου λείψατε, μου έλειψες. Ξεκουράστηκα, έφαγα. Άντε παιδιά, να μπούμε σε έναν ρυθμό! Σας ευχαριστώ πάρα πολύ για τα μηνύματά σας». είπε στη συνέχεια η δημοσιογράφος κι ευχήθηκε υγεία σε όλον τον κόσμο.

Τo πρωί της Πέμπτης (16/3), ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος καλημέρισε τους τηλεθεατές της «Κοινωνίας Ώρα MEGA» χωρίς την Ανθή Βούλγαρη στο πλευρό του.Η δημοσιογράφος ήταν αδιάθετη, στο κρεβάτι με υψηλό πυρετό και πονοκέφαλο, όπως χαρακτηριστικά ενημέρωσε ο συμπαρουσιαστής της στην έναρξη της εκπομπής.

tilestwra.gr

Σάλος στην Αιτωλοακαρνανία: Παπαδιά έπιασε στα πράσα τον παπά με την περιπτερού

Δυστυχώς: Ανακοινώνει το τέλος ο Γιώργος Λιανός! Ξεσπούν σε κλάματα οι παίκτες στο Survivor All Star