Katken – Καινούργιου: 6 διάσημοι Έλληνες με τους οποίους είχε σχέση η Κατερίνα Καινούργιου

Οι προηγούμενες σχέσεις της Καινούργιου

Πίσω στο μακρινό 2009, όταν η Κατερίνα έκανε τα πρώτα της βήματα στο πρωινό πρόγραμμα του Mega Channel, ήταν ζευγάρι με τον Ευγένιο Κατραβά. Πρόκειται για τον τότε executive producer του καναλιού, με τους δυο τους να διατηρούν σχέση για αρκετά χρόνια την οποία και προστάτευαν από τα φώτα της δημοσιότητας.

 

Το 2012 η όμορφη παρουσιάστρια προχώρησε την ζωή της με τον αντιπρόεδρο της Iolcos Hellenic Maritime, Θέμη Πετράκη, αλλά η σχέση τους δεν είχε μεγάλη διάρκεια, ενώ δεν υπάρχουν και κοινές τους φωτογραφίες.

Έπειτα, η Κατερίνα Καινούργιου βρήκε τον έρωτα στο πρόσωπο του ποδοσφαιριστή Γιώργου Σαμαρά. Οι δυο τους δεν πέρασαν πολύ καιρό μαζί, καθώς η σχέση τους διήρκησε έναν περίπου μήνα, αλλά απασχόλησε πολύ τα media.

 

 

Εν συνεχεία, η παρουσιάστρια γνώρισε την μεγαλύτερη και πιο επίσημη μέχρι σήμερα σχέση της, τον Βασίλη Σταθοκωστόπουλο. Οι δυο τους έγιναν ζευγάρι το 2013, ενώ αφορμή να γνωριστούν και να έρθουν κοντά ήταν η αδερφή του Βασίλη και κολλητή φίλη της Κατερίνας, Αφροδίτη.

Αν και ο δεσμός τους πήρε πιο σοβαρές διαστάσεις, με τους δυο τους να προχωρούν σε συγκατοίκηση, το 2015 αποφάσισαν να χωρίσουν μετά από αρκετό διάστημα που είχαν on-off σκαμπανευάσματα.

 

 

Μετά από αρκετό καιρό που ήθελε να περάσει single, η Κατερίνα γνώρισε τον γοητευτικό 26χρονο επιχειρηματία, Νάσο Αναστασόπουλο. Οι δυο τους γνωρίστηκαν και πέρασαν μαζί μερικούς μόλις μήνες, αλλά ήταν αρκετά έντονοι, με την παρουσιάστρια να πραγματοποιεί συνεχώς ταξίδια για να τον βλέπει.

Ο λόγος δεν ήταν άλλος από τις επαγγελματικές δραστηριότητες του συντρόφου της, που είχε έδρα κυρίως το Λονδίνο και το Λουξεμβούργο. Η σχέση τους έλαβε τέλος τον Ιανουάριο του 2019, με τους δυο τους να διαγράφουν κοινές τους φωτογραφίες από τα social media.

Θυμάστε τον Γιώργο Τσάκα του Big Brother 1; Σήμερα, 22 χρόνια μετά, είναι αγνώριστος!

MasterChef: Διάσημος μάγειρας του ριάλιτι , ζευγάρι με την εκρηκτική Βάσω Βιλέγκας (ΦΩΤΟ)