Πέντε συμβουλές για να κάνετε… το καλύτερο τηλεφωνικό σεξ

Αν βρίσκεσαι κι εσύ σε μία σχέση από απόσταση ή τέλος πάντων είσαι χωριστά με το ταίρι σου, η ακόμα ακόμα και δεν μπορείς να… βρεθείς μαζί του απόψε και δεν μπορείς να περιμένεις υπάρχει η λύση του τηλεφωνικού σεξ.

Η αλήθεια είναι ότι πρόκειται για ένα… περίεργο χόμπι, το οποίο έχει τα καλά και τα κακά του. Ωστόσο στην περίπτωση που δεν πάει καλά, τότε τα πράγματα μπορεί να γίνουν… πολύ άβολα.

Αλήθεια, με το τηλεφωνικό σεξ πώς τα πάτε; Σου φαίνεται χαζό κι αμήχανο ή είναι κάτι που θέλεις να δοκιμάσεις;

Σε περίπτωση που θέλετε να το δοκιμάσετε σας δίνουμε 5 tips για να έχει… σίγουρη επιτυχία.

1. Get in the mood

Δεν είναι εύκολο από το πουθενά να σου έρθει η όρεξη για τηλεφωνικό σεξ. Γι’ αυτό και πριν γίνει η εν λόγω κλήση, φρόντισε να έχεις κάνει την απαραίτητη προετοιμασία που θα σε βάλει στο mood.

Είναι σημαντικό να βρίσκεσαι σε ένα δωμάτιο που σε εμπνέει, να κλειδώσεις την πόρτα ώστε να μην μπορεί να σε «πιάσει» κανείς στα πράσα ή να σε διακόψει, να ξαπλώσεις αναπαυτικά στο κρεβάτι, να έχεις πολύ χαμηλό φωτισμό (και τα κεριά κάνουν τη δουλίτσα τους) και να βάλεις να παίζει η μουσική που σου αρέσει.

Επίσης μπορείς να δεις και λίγο πορνό, ώστε να δημιουργήσεις τα κατάλληλα ερεθίσματα. Από εκεί και πέρα χαλάρωσε εντελώς, αφέσου και επίτρεψε στη συζήτησή σας να κυλήσει μόνη της όπου θέλει αυτή.

2. Η περιγραφή παίζει μεγάλο ρόλο

Δεν πρέπει να ξεχνάς ούτε στιγμή ότι δυστυχώς δεν είσαι δίπλα στον/η σύντροφό σου στην παρούσα φάση και την ώρα που μιλάτε δεν μπορείς να βλέπεις πώς σε κοιτάζει, ώστε να κρίνεις τις αντιδράσεις του/της, ή να τον/τη νιώθεις.

Επειδή τα πάντα εξαρτώνται από τα όσα λέει ο ένας στον άλλο, καταλαβαίνεις ότι πρέπει να είσαι απίστευτα λεπτομερής και να τον/την ενημερώνεις για ό,τι κάνεις.

Πες του/της πώς νιώθεις, αν αγγίζεσαι και πού, πόσο σε ανάβουν αυτά που σου λέει και εννοείται να είσαι όσο πιο συγκεκριμένος/η γίνεται στην περιγραφή της φαντασίωσής σου.

3. Στα SOS τα προστυχόλογα

Βασικά, αν δεν πει ο ένας στον άλλο προστυχόλογα, τηλεφωνικό σεξ δεν υφίσταται. Άμα είναι να ντρέπεσαι τον άνθρωπό σου, άστο καλύτερα και πείτε τα νέα σας, έτσι για αλλαγή…

Χρειάζεται να είστε πιο περιγραφικοί γίνεται. Ετοιμαστείτε να μιλήσετε σαν πορνοστάρ, γιατί αλλιώς το τηλεφωνικό σεξ θα πάει άπατο…

Για παράδειγμα, μην πείτε «αιδοίο», αλλά την άλλη πολύ γνωστή λέξη που έχει το ίδιο νόημα, όμως σίγουρα άλλη επίδραση! Το ίδιο ισχύει και με το «πέος» φυσικά. Γενικά, μην προτιμάς τους εγκυκλoπαιδικούς όρους, αλλά τους πιο πρόστυχους, γιατί σκοπός δεν είναι να αναδείξεις τις γνώσεις σου στην ανατομία και τον σεξουαλικό τομέα, αλλά να ανάψεις τον άλλον.

4. Ωραίο το ακουστικό κομμάτι, αλλά τι γίνεται με το οπτικό;

Μπορεί να λέγεται τηλεφωνικό σεξ επειδή χρησιμοποιείς το τηλέφωνο για να το κάνεις, αλλά ευτυχώς για όλους μας δε ζούμε στη δεκαετία του ’80, αλλά στο 2022 που η τεχνολογία ευδοκιμεί.

Το τηλεφωνικό σεξ λοιπόν, είναι επιτυχημένο όταν συνδυάζεται ταυτόχρονα το ακουστικό με το οπτικό κομμάτι. Μπορείς να ξεκινήσεις με κανονική συζήτηση, αλλά στη συνέχεια νομίζω επιβάλλεται να το γυρίσετε σε βιντεοκλήση, ώστε να μπορεί πια να βλέπει ο ένας τον άλλο και να φουντώσει το πάθος.

Εκεί μην το λυπηθείς, γίνε όσο πιο σέξι και αποκαλυπτικός/ή μπορείς και δε θα το μετανιώσεις.

5. Ο αυνανισμός είναι μονόδρομος και για τους δύο

Νομίζω πως μετά από τόση κουβέντα με υπονοούμενα, προστυχόλογα και φαντασιώσεις που θα έχετε μοιραστεί, είναι αναπόφευκτο να έχετε μπει στο mood να αυτοϊκανοποιηθείτε.

Είναι επιλογή σας αν θα το κάνετε μιλώντας στο τηλέφωνο ή σε βιντεοκλήση, πάντως το μόνο σίγουρο είναι ότι πρέπει να το κάνετε ταυτόχρονα.

Χτίστε τη συζήτηση έτσι ώστε αν είναι δυνατό να φτάσετε την ίδια στιγμή σε οργασμό και φυσικά κανείς από τους δύο δεν πρέπει να ντραπεί να αντιδράσει όπως νομίζει πάνω στην κορύφωση. Ευχαριστηθείτε το!

Ελεάνα Βραχάλη: Όταν έμαθα ότι έχω σκλήρυνση κατά πλάκας τα περίμενα όλα, ακόμα και το τέλος

Ζέτα Μακρυπούλια: Μας… διέλυσε με το μαγιό της – φωτο