Πεντάχρονο κοριτσάκι βρήκε…δηλητηριώδη κόμπρα στη λεκάνη της τουαλέτας

0
69

Ένα απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε σε κάμπινγκ την Νότιας Αφρικής.

Όταν ένα πεντάχρονο κοριτσάκι κάθισε στην τουαλέτα, την τελευταία στιγμή η μητέρα της που ήταν και εκείνη στο μπάνιο είδε το φίδι κουλουριασμένο στον πάτο της λεκάνης. Αμέσως τράβηξε την μικρή πριν προλάβει το φίδι να τη δαγκώσει. Από τα ουρλιαχτά της ξύπνησε ο πατέρας ο οποίος πήγε με ένα κουρτινόξυλο να διώξει το φίδι.

Στο βίντεο φαίνεται πως προσπαθεί με τη διχάλα του κουρτινόξυλου να του εγκλωβίσει το κεφάλι και προς στιγμήν τα καταφέρνει, το φίδι όμως ξεγλιστράει και χάνεται στο βάθος της λεκάνης αφού προφανώς ξαναμπαίνει στο σιφόνι.

«Άκουσα ουρλιαχτά από το μπάνιο» λέει ο πατέρας «και έτρεξα. Είμαστε σε κάμπινγκ οπότε νόμιζα ότι θα συναντούσα κάποια αράχνη που είχε μπει μέσα. Δεν περίμενα να δω μια κόμπρα».

Ο εμπειρογνώμονας σε θέματα φιδιών Μπάιρον Ζίμερμαν που είδε το βίντεο αποφάνθηκε ότι πρόκειται για μια κόμπρα που είχε μήκος τουλάχιστον 2 μέτρα. Η κόμπρα έχει κυτταροτοξικό δηλητήριο και χρειάζεται άμεση ιατρική φροντίδα το δάγκωμα της αλλιώς μπορεί να επιφέρει το θάνατο σε λίγη ώρα.

ΚΟΣΜΟΣ, VIDEO, ΝΟΤΙΑ ΑΦΡΙΚΗ, ΚΟΜΠΡΑ, ΛΕΚΑΝΗ ΤΟΥΑΛΕΤΑΣ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here