Πέννυ Μπαλτατζή: Αποκάλυψε το φύλο του μωρού που περιμένει, ζωγραφίζοντας τη φουσκωμένη της κοιλίτσα

Δείτε τις φωτογραφίες που δημοσίευσε η δημοφιλής τραγουδίστρια στο Instagram

Mία ευτυχισμένη περίοδο βιώνει η Πέννυ Μπαλτατζή, αφού σε λίγους μήνες θα φέρει στον κόσμο το δεύτερο παιδάκι της, καρπό του έρωτά της με τον σύζυγό της, Χρήστο Τζούτη, ο οποίος είναι επιχειρηματίας, διοργανωτής εκδρομών και φωτογράφος.

Το ταιριαστό ζευγάρι έχει αποκτήσει έναν γιο, τον Κάρολο, ενώ σε λίγους μήνες η οικογένεια θα μεγαλώσει. Η 39χρονη τραγουδίστρια της jazz διανύει τον 3ο μήνα κύησής της και, όπως αποκάλυψε η ίδια το μεσημέρι της Πέμπτης 14/4, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, περιμένει κοριτσάκι!

Συγκεκριμένα, η γλυκιά μανούλα δημοσίευσε δύο φωτογραφίες, στις οποίες εμφανίζεται σε κήπο, με εσώρουχα και ένα ανάλαφρο πουκάμισο, το οποίο έχει αφήσει ανοιχτό, θέλοντας να δείξει την φουσκωμένη της κοιλίτσα. Μάλιστα, η κοιλιά της είναι ζωγραφισμένη με ζωηρά χρώματα και πάνω σε αυτήν σημειώνεται «Little sister».

«Το μικρό αυτό κοριτσάκι, που μεγαλώνει στην κοιλίτσα μου, θα γνωρίσει τον πιο γλυκό αδελφούλη! Μακάρι να ήξερε πόσο τυχερή είναι, αν και ήδη της το λέω» με αυτά τα τρυφερά λόγια συνοδεύει τα δύο στιγμιότυπα η Πέννυ Μπαλτατζή, εκφράζοντας δημόσια τη χαρά της για τον ερχομό της κόρης της και το γεγονός πως ο λατρεμένος της γιος θα αποκτήσει αδερφούλα.

Ζωή Παπαδοπούλου: Η δύσκολη περίοδος μετά τη δεύτερη αναγκαστική διακοπή κύησης και η ψυχοθεραπεία

Τάσος Χαλκιάς: Εξηγεί ποιο είναι το μυστικό ενός επιτυχημένου γάμου – Διατηρεί επαφές με τον Πέτρο Φιλιππίδη;