Σίλα Σεραφείμ: Πείτε του μωρέ ένα μπράβο

Το tweet του Σίλα Σεραφείμ για Λιγνάδη-Πολάκη που εκνεύρισε τους πάντες

stand up comedian

Είναι ένας από τους πιο ενεργούς (αν και ξεκάθαρα… μονοδιάστατους) λογαριασμούς στο ελληνικό twitter, με συνεχή tweet για τα κοινωνικά ζητήματα, την πολιτική σκηνή και ό,τι άλλο βρεθεί στο διάβα του.

Το γεγονός πως είναι εξαιρετικά επιθετικός στις τοποθετήσεις του, τις οποίες «αναμειγνύει» με χιούμορ, τον κάνουν συχνά στόχο για όσους δέχονται τα πυρά του (τον ΣΥΡΙΖΑ κατά βάση, δηλαδή, και τους ψηφοφόρους του), με αποτέλεσμα να γίνεται ο κακός χαμός στα social media.

Ο λόγος για τον Σίλα Σεραφείμ.

Ο γνωστός stand up comedian φρόντισε να ταράξει τα ηλεκτρονικά νερά και πάλι, «συγκρίνοντας» την υπόθεση του Δημήτρη Λιγνάδη που έχει προφυλακιστεί για τις γνωστές υποθέσεις βιασμού με αυτή του Παύλου Πολάκη που… καπνίζει στο Υπουργείο Υγείας.

Όπως ο ίδιος τόνισε, σ’ αυτήν την (άστοχη) σύγκριση το βασικότερο όλων είναι το context που λέγεται και γράφεται το κάθε τι, με αποτέλεμα να γίνει για νιοστή φορά ο κακός χαμός.

Δείτε παρακάτω το ποστ του Σίλα και ένα από τα πιο χαρακτηριστικά retweet με έναν όχι και τόσο… ευγενικό σχολιασμό για τον Σεραφείμ και βγάλτε ελεύθερα τα συμπεράσματά σας:

αποκαλυψεις

Survivor – Γιώργος Κόρομι: Αποκαλύψεις … Έγινε σ@ξ μέσα στη ζούγκλα

ζωδια αστρολογικες προβλεψεις

ΖΩΔΙΑ: Η Νέα Σελήνη στον Καρκίνο που πραγματοποιείται σήμερα τα ξημερώματα επηρεάζει καθοριστικά τα ζώδια του Παρορμητικού Σταυρού