Το κουίζ της Ναταλίας Γερμανού που εξαγρίωσε την Ναταλί Κάκκαβα: ”Πείτε τα με ονοματεπώνυμο, Ντροπή”

Μια νέα μεγάλη κόντρα ξέσπασε μεταξύ Ναταλίας Γερμανού και Νάταλι Κάκκαβα, όταν στην εκπομπή της πρώτης «Καλύτερα δε γίνεται», παρουσιάστηκε ένα ανώνυμο κουιζ, που ουσιαστικά φωτογράφιζε την δεύτερη. Λίγη ώρα μετά η Κάκκαβα με ανάρτησή της κατηγόρησε την εκπομπή για δειλία και ανωνυμία, ενώ τους ζήτησε να πουν κιόλας το όνομα της παρουσιάστριας που υπονοούν.

Υπενθυμίζεται ότι οι δύο γυναίκες είχαν κόντρα από την περσινή σεζόν, όταν η Κάκκαβα στην εκπομπή της παρουσίασε πληροφορίες της Γερμανού για την Γραμμέλη ως δεδομένες, συμπληρώνοντας ότι η εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται», έχει φιλοξενήσει πάρα πολλές φορές ανθρώπους που έχουν μιλήσει άσχημα για την ίδια και για τον Γρηγόρη Γκουντάρα.

Το κουίζ της Γερμανού που εξαγρίωσε την Κάκκαβα
Σε ένα παιχνίδι κουίζ λοιπόν στο «Καλύτερα δε γίνεται», ο δημοσιογράφος ρώτησε φωτογραφίζοντας την:

«Τη βλέπαμε πέρσι στην τηλεόραση σε κεντρικό ρόλο, παρουσίαζε…εκπομπή, φέτος δεν βρίσκεται στην τηλεόραση, έχει ένα χόμπι, φτιάχνει πολλούς λογαριασμούς στα social media και μέσα από αυτούς θάβει άλλες εκπομπές.

Πέρσι είχε δημιουργήσει διάφορα με την παρουσία και τις δηλώσεις της».

Με τη Ναταλία Γερμανού να απαντά:

«Μπορώ να σκεφτώ πολλές που κράζουν άλλες εκπομπές, αλλά μου το περιόρισες επειδή είπες ότι είναι εκτός τηλεόρασης».

Ακολούθησε η αντίδραση της Νάταλις Κάκκαβα με ανάρτησή της:

«Να ενημερώσω ότι ότι έχω να πω και να σχολιάσω το κάνω με το ονοματεπώνυμό μου χωρίς να φοβάμαι τίποτα σε αντίθεση με άλλους. Λυπάμαι για υπονοούμενα χείριστου είδους που βλέπω σε εκπομπές τύπου κουίζ. Εάν θέλετε να πείτε οτιδήποτε πείτε τα με ονοματεπώνυμο. Ντροπη!»

Σοφία Χατζηπαντελή – GNTM: Οι μυθικές απολαβές της ΖΑΛΙΖΟΥΝ … Παίρνει περισσότερα από την Καγιά;

Γυναίκα – ΄Αρωμα: 10 αρώματα στα οποία αξίζει να επενδύσεις φέτος το φθινόπωρο