Παύλος Γαλακτερός: Ταξίδι στο νησί των ανέμων μετά το Survivor

Ενημέρωση με φωτογραφίες

Ζωάρα κάνει ο Παύλος Γαλακτερός, όπως φαίνεται, μετά την επιστροφή του από το Survivor 4! Με το ήθος και τις αξίες του κατάφερε να δημιουργήσει ένα συγκεκριμένο κοινό το οποίο τον ακολουθεί στα βήματά του μέσω των social και συγκεκριμένα μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο instagram.

Μπορεί να το έζησε όσο μπορούσε στην Αθήνα αλλά αυτές τις ημέρες, ο Παύλος Γαλακτερός βρίσκεται στη Μύκονο για επαγγελματικούς λόγους και προφανώς δεν γινόταν να μην μοιραστεί στιγμιότυπα από το νησί. Ο ίδιος εργάζεται ως τεχνικός ήχου και φωτισμού. Το απόγευμα της Κυριακής, λοιπόν, ο πρώην παίκτης του Survivor δημοσίευσε στο προφίλ του μια φωτογραφία, στη λεζάντα της οποίας τρόλαρε τον εαυτό του.

Οι φωτογραφίες που ανέβασε ο Παύλος Γαλακτερός

Ειδικότερα, ο Παύλος Γαλακτερός σχολίασε: “Όπως βλέπετε όταν έγραφε κάτω από το όνομα μου “audio and lights expert” εννοούσε «αυτός που κουβαλάει τα ηχεία και τα φώτα »”.

Οι πρώτες δηλώσεις του Παύλου Γαλακτερού μετά το Survivor 4

«Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος. Με τον Τριαντάφυλλο νευρίασα γιατί τον ζούσα όλο το 24ωρο και θα περιμένω να ρωτήσω τον πατέρα μου που τον είχε δει δυο φορές στη ζωή του; είπε για τον πατέρα μου. Όταν ο Τριαντάφυλλος ήταν υποψήφιος με τον Αλέξη μας ρώτησε αν θα στεναχωρηθούμε αν φύγει και του είπα ότι θα στενοχωρηθώ και δε θα χαρώ. Δεν του ζήτησα συγγνώμη για τη λέξη ανθρωποφαγία. Ίσως να ήταν βαριά αυτή η λέξη. Με τον Αλέξη δεν ήθελα να μιλάω, γιατί είχε πολύ καλό λόγο και φοβόμουν ότι θα με κατευθύνει αλλού. Μια μέρα μας μιλούσε ο Αλέξης για τον Τζέιμς και τον Νίκο και ενώ είχα μια άλλη άποψη, άρχισα να σκέφτομαι κάτι άλλο. Και είπα, “ηρέμησε”. Αυτό κάνει.

Με το που έφυγε ο Αλέξης ο Τριαντάφυλλος ήταν άλλος άνθρωπος. Σαν να ήταν φωτεινός. Σαν να είπε πως έφυγε η αρρώστια από πάνω του. Ίσως είναι δύο διαφορετικές εκδοχές του Τριαντάφυλλου.

Ο Σάκης είναι ένα παιδί που ό,τι θέλει, θα στο πει. Δε θα κάτσει να ασχοληθεί με την παρακαταθήκη του Παππά. Είδα τεράστια διαφορά με την είσοδο του Σάκη. Την έκανε την κ@λοτούμπα, όταν έφυγε από την τριάδα. Τους συμπαθώ και τους δυο, αλλά σίγουρα της μετέφερε πληροφορίες ο Σάκης. Και εμένα αν έμπαινε η πρώην μου, σίγουρα θα μου έλεγε. Μαζί σαν σχέση δεν είναι. Εγώ δεν έχω δει κάτι τέτοιο. Εμένα η Μαριαλένα μου έχει πει πως ο Σάκης την έχει ξεκλειδώσει αγωνιστικά. Υπήρχε τρελή χημεία. Ο Σάκης σίγουρα έχει συναισθήματα. Για τη Μαριαλένα δε ξέρω. Μου είπε πως έχει μια σχέση έξω και θέλει όταν θα βγει, να δει αν υπάρχει. Εγώ της είχα πει, πως αν τα έβλεπα αυτά δε θα περίμενα. Μου είπε “εντάξει τι να κάνω. Εγώ θα βγω έξω και θα του μιλήσω”.

Το μοναδικό μήνυμα που μου ζητήθηκε να παραδώσω, ήταν ένα κολιέ που έφτιαξε ο Ηλίας και μου έδωσε για την κοπέλα του.

Από την πρώτη μέρα που έχω μπει στο παιχνίδι ψάχνω τη Νεκταρία. Η Νεκταρία πουθενά. Είναι πολύ χαμηλών τόμων. Δεν έχει ούτε social media. Πριν φύγω μου είχε πει ότι δεν νιώθει άνετα να μου στείλει κάτι και ότι δε θα σημαίνει κάτι αν δε μου στείλει. Η Νικολέτα μέσα στο παιχνίδι ήταν πραγματικά η αδερφή μου και έξω θα γίνει κολλητή με τη Νεκταρία. Η Καρολίνα πολλές φορές γίνεται οξύθυμη.

Τριάδα προβλέπω τον Τριαντάφυλλο τον Ηλία και τον Νίκο» είπε, μεταξύ άλλων, ο Παύλος Γαλακτερός.

Χamos

Έξαψη: Δείτε τι θα γίνει στο επόμενο επεισόδιο (24-5) – πρώτα πλάνα

Survivor spoiler

Survivor spoiler 24/5: Αυτοί είναι οι νικητές του επάθλου επικοινωνίας