Παύλος Χαϊκάλης: Άγριος καυγάς με Φαίη Σκορδά για τη φράση του … είμαι άντρας παλιάς κοπής!

Άγριος καβγάς στον αέρα μεταξύ Σκορδά – Χαϊκάλη για τη φράση του «είμαι άντρας παλιάς κοπής».

Ο Παύλος Χαϊκάλης βγήκε τηλεφωνικά στο «Πρωινό» και μίλησε στη Φαίη Σκορδά και τον Γιώργο Λιάγκα για τις αντιδράσεις που έχουν προκληθεί μετά τη θεατρική επιστροφή του στην Κύπρο και την απόφασή του να αποχωρήσει οριστικά από τον χώρο της υποκριτικής.

Ο γνωστός ηθοποιός ανακοίνωσε πως η τρέχουσα παρουσία του στην θεατρική παράσταση «Νικοτιτανικός» θα είναι και η τελευταία της καριέρας του.

Μετά την σχετική ανακοίνωση ξεκίνησαν διάφορες συζητήσεις.

Σε τηλεφωνική του επικοινωνία με την εκπομπή του ΑΝΤ1, ο Παύλος Χαϊκάλης διευκρίνισε πως «όταν λέω η τελευταία παράσταση δεν εννοώ μία παράσταση.

Αυτή η δουλειά θα γίνει όταν ολοκληρώσει τον κύκλο της. Από εκεί και πέρα δεν υπάρχει περίπτωση επιστροφής».

Στη συνέχεια, όμως, οι τόνοι ανέβηκαν και η κουβέντα πήγε αλλού. «Χωρίς να ξέρουν άνθρωποι μιλάνε, δικάζουν, έχουν βγάλει αποφάσεις…

Όλο αυτό το πράγμα δεν μπορώ να το διαχειριστώ εγώ. Δεν έχω κανέναν λόγο να συνεχίσω όταν άνθρωποι βγαίνουν και μιλάνε για μένα με τόσες κακίες. Γιατί; Κατηγορούμαι για κάτι; Έχω πάει φυλακή; Έχω κάνει κάτι επιλήψιμο; Ξέρουν τι έχει συμβεί;

Ανθρωποφαγία είναι … Θέλουν αίμα. Δεν θα τους κάνω τη χάρη να πεθάνω», είπε ο Παύλος Χαϊκάλης και ακολούθησε ένας πολύ έντονος διάλογος με την Φαίη Σκορδά.

Survivor: ΤΟ ΒΡΗΚΑΜΕ. Το ροζ ατύχημα της Ελευθερίας Ελευθερίου που κόπηκε στο μοντάζ!

Σασμός spoiler

Σασμός spoiler: Η Θοδώρα προσπαθεί να χαλάσει τη σχέση του Πέτρου με τη Σεμίνα