Πατούλης για Πανελλαδικές: Καλή επιτυχία στους μαθητές

Ο νέος Περιφερειάρχης Αττικής κ. Γιώργος Πατούλης, προχώρησε στην ακόλουθη δήλωση με αφορμή την έναρξη των Πανελλαδικών εξετάσεων.

«Εύχομαι καλή επιτυχία σε όλους τους μαθητές που συμμετέχουν στις φετινές Πανελλαδικές εξετάσεις αλλά και στις οικογένειες τους, που συμμερίζονται την αγωνία των παιδιών τους.

Αναμφίβολα πρόκειται για ένα σημαντικό σταθμό στην πορεία της ζωής τους, ωστόσο σε καμία περίπτωση δεν είναι ο μόνος. Θα τους δοθούν και άλλες πολλές ευκαιρίες για την κατάκτηση των στόχων τους και αν είναι αφοσιωμένοι στο στόχο τους θα είναι σε θέση να τις αξιοποιήσουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Σε αυτή την κρίσιμη οικονομική και κοινωνική συγκυρία που διανύει η χώρα, η ανάγκη να επενδύσουμε στη νέα γενιά είναι πιο επίκαιρη από ποτέ.
Αποτελεί χρέος μας να διαμορφώσουμε όλες τις προϋποθέσεις που απαιτούνται, προκειμένου να διασφαλιστεί η ομαλή επαγγελματική αποκατάσταση των νέων ανθρώπων και να πάψει το φαινόμενο της μετανάστευσης στο εξωτερικό.
Η Ελλάδα «αιμορραγεί» και δεν υπάρχει το παραμικρό περιθώριο εφησυχασμού.
Από την πλευρά μας θα είμαστε με ουσιαστικό τρόπο στο πλευρό των νέων παιδιών και σε συνεργασία με όλες τις υγιείς δυνάμεις της κοινωνίας θα τους στηρίξουμε προκειμένου να μείνουν στον τόπο τους και να συμβάλλουν με τις γνώσεις και τα ταλέντα τους στην προσπάθεια να φτιάξουμε όλοι μαζί μία καλύτερη κοινωνία.»

ΟΤΑ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ, ΠΑΤΟΥΛΗΣ, ΕΠΙΤΥΧΙΑ, ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΕΣ, ΚΑΛΗ

Ηχητικό ντοκουμέντο: Καταγγελία για ρατσιστική βία αστυνομικών στο ΑΤ Μενιδίου

Δραγασάκης: Σκόπιμη η εικόνα της «ρουσφετολογίας» για να μη συζητήσουμε προγραμματικά