Πατέρας ιδιοκτήτης κοσμηματοπωλείου σκότωσε 2 ληστές που μπούκαραν στο μαγαζί και έδεσαν την κόρη του

Ενώπιον της δικαιοσύνης αναμένεται να βρεθεί ένας 67χρονος κοσμηματοπώλης από την Ιταλία ο οποίος τον περασμένο Απρίλιο κυνήγησε και σκότωσε δύο ληστές που είχαν εισβάλει στο κατάστημα του.

Ο λόγος που έρχεται ξανά στο προσκήνιο το συγκεκριμένο περιστατικό είναι γιατί το βίντεο της ληστείας που αποτελεί πραγματικό ντοκουμέντο ήρθε τώρα στο φως της δημοσιότητας. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, η ληστεία έγινε στις 28 Απριλίου. Μέσα στο κατάστημα βρισκόταν ο ίδιος μαζί με την κόρη του, όταν εισέβαλλαν τρεις άντρες κρατώντας ένα μαχαίρι και ένα πιστόλι που αργότερα αποδείχθηκε ότι ήταν ψεύτικο!

Οι ληστές απείλησαν τον 67χρονο και την κόρη του πως θα τους σκοτώσουν και δεν δίστασαν να δέσουν τα χέρια της κόρης του.

Ο 67χρονος κοσμηματοπώλης:

Σύμφωνα με τις αρμόδιες αρχές, ο Ρογκέρο καταδίωξε τους τρεις ληστές, όταν έφυγαν από το κοσμηματοπωλείο με την λεία τους και τους πυροβόλησε «με σκοπό να προκαλέσει το θάνατό τους, υπερβαίνοντας έτσι εκούσια τα όρια της νόμιμης άμυνας».

Πηγές αναφέρουν ότι έριξε τουλάχιστον πέντε πυροβολισμούς εναντίον των δύο ληστών, οι οποίοι τραυματίστηκαν θανάσιμα. «Λυπάμαι που συνέβη κάτι τέτοιο, είναι πολύ άσχημο, αλλά ήταν ή εγώ ή αυτοί», ανέφερε σε δήλωσή του.

Η κόρη του κοσμηματοπώλη δεμένη και εκείνος στο ταμείο:

Περιγράφοντας τι συνέβη και οδηγήθηκε στους πυροβολισμούς είπε:«Με το δεξί μου χέρι άνοιξα τη βαλίτσα, με το αριστερό το συρτάρι όπου ήξερα ότι ήταν το όπλο μου και ταυτόχρονα βρεθήκαμε να σημαδεύουμε ο ένας τον άλλον. Έπρεπε να το κάνω… και μετά έφυγαν τρέχοντας».

Το κατάστημα του κ. Ρογκέρο έχει γίνει ξανά στόχος διαρρηκτών τον Μάιο του 2015,  όταν δύο ληστές, ο ένας μεταμφιεσμένος σε γυναίκα, μπήκαν στο κατάστημα και έδεσαν τον ιδιοκτήτη με πλαστικές γραβάτες αφού τον χτύπησαν βίαια.

Σε κρίσιμη κατάσταση: Eπιδεινώθηκε η υγεία του Ανδρέα Μικρούτσικου

Κατερίνα Καινούργιου: «Οι προσευχές μας μαζί σου…» Το μήνυμά της για τον Ανδρέα Μικρούτσικο