Λεωνίδας Μπαλάφας: Αγνώριστος σήμερα ο νικητής του Fame Story 4,πατέρας 2 παιδιών, με μακριά μούσια και μαλλιά

Άλλος άνθρωπος είναι σήμερα ο Λεωνίδας Μπαλάφας, 16 χρόνια μετά τη νίκη του στο Fame Story 4 και την τεράστια επιτυχία που γνώρισε.

Ο Λεωνίδας Μπαλάφας μπήκε αιφνίδια στην τηλεοπτική και μουσική μας πραγματικότητα το 2006 όταν αποφάσισε να συμμετάσχει στον τέταρτο κύκλο του Fame Story που προβλήθηκε από τον ΑΝΤ1. Εκεί κατάφερε να κερδίσει τις καρδιές του κόσμου, αφού αναδείχθηκε ο τελικός νικητής. Από τότε ως σήμερα ο τραγουδοποιός έχει διαγράψει τη δική του μοναδική πορεία στον χώρο της μουσικής με δίσκους, σπουδαία τραγούδια και sold out εμφανίσεις.

Λεωνίδας Μπαλάφας: Ο “μυστικός” γάμος και τα δύο παιδιά

Ο Λεωνίδας Μπαλάφας, από την αρχή της καριέρας του, κρατά την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και δεν απασχόλησε με αυτή ποτέ.

Χαρακτηριστικό είναι ότι έξι μήνες μετά τον γάμο του έγινε γνωστό ότι παντρεύτηκε τη σύντροφό του στις 16 Μαϊου 2015.

Το 2017 έγινε για πρώτη φορά πατέρας, ενώ στις αρχές Ιανουαρίου του 2018 απέκτησε και δεύτερο παιδάκι.

 

Πώς είναι και τι κάνει σήμερα

Ο Λεωνίδας Μπαλάφας όλα αυτά τα χρόνια πραγματοποιεί εξαιρετικά σπάνιες τηλεοπτικές εμφανίσεις, ενώ επιλέγει να επικοινωνεί με το κοινό του μέσα από ζωντανές εμφανίσεις.

Σήμερα, μετά το πέρας 16 ολόκληρων χρόνων από τη νίκη του στο Fame Story 4 ο ίδιος έχει αλλάξει πολύ, έχει υιοθετήσει ένα τελείως διαφορετικό look και τα μακριά του μαλλιά αποτελούν αναπόσπαστο χαρακτηριστικό του.

Όπως θα δείτε στις παρακάτω φωτογραφίες, ο τραγουδοποιός είναι πραγματικά… άλλος άνθρωπος!

Ανέκδοτο: Τα 2 Άλογα και η ξανθιά …! Γέλιο μέχρι δακρύων

Έλενα Τσαγκρινού: Ποζάρει με βρεγμένα μαλλιά και μικροσκοπικό λεοπάρ μπικίνι σε πισίνα και γκρέμιζει το Instagram – video