Viral είδηση: Πατατάκια με γεύση… αιδoίου μόνο για ενήλικες κάνουν θραύση στο διαδίκτυο

Πανικός έχει προκληθεί στη Λιθουανία, καθώς μία εταιρία σνακ αποφάσισε να λανσάρει στην αγορά πατατάκια, τα οποία έχουν γεύση… αιδοiου.

Πρόκειται για την εταιρία Chazz, η οποία αποφάσισε να ρίξει στην αγορά πατατάκια με γεύση γυναικείων γεννητικwν οργάνων.

Στη συσκευασία, αναγράφεται ότι το προϊόν απευθύνεται σε ενήλικους, όπως και οι φράσεις «χωρίς συντηρητικά», «όλα τα σώματα έχουν ωραία γεύση», «για τους καυτούς», «ναι στο σεξ».

Τα εν λόγω πατατάκια έχουν γίνει ανάρπαστα, καθώς ούτε η τσουχτερή τιμή τους (9,99 ευρώ το σακουλάκι) στάθηκε εμπόδιο για τους καταναλωτές. Άλλωστε, δεν έχουν γεύση… ρίγανη.

Στην ιστοσελίδα της εταιρείας, υπάρχει και συνοδευτικό κείμενο, που αναφέρει τα εξής:

«Ξέρετε ότι ο κόσμος πάει κατά διαόλου;;!

Σύμφωνα με έρευνες τα τελευταία χρόνια σε όλο τον κόσμο, οι millennials κάνουν τρεις φορές λιγότερο σεx από τους γονείς τους στην ίδια ηλικία.

Είναι απίστευτο ότι κάποιος επιλέγει τα social media αντί για ζωντανή επικοινωνία, ραντεβού και πραγματικό σεx.

Η ομάδα της CHAZZ είναι νέα, τολμηρή και ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΥΠΕΥΘΥΝΗ, γι’ αυτό πήραμε αυτή την καταστροφική τάση πολύ προσωπικά.

Αποφασίσαμε να επιστήσουμε την προσοχή όλων σε αυτό και έτσι να συμβάλουμε στην επίλυση αυτού του προβλήματος: έτσι μας ήρθε η ιδέα να δημιουργήσουμε τα πρώτα στον κόσμο τσιπ «Pussy Flavour».

Τα τσιπς με γεύση αιδοiου είναι:

α) Τσιπς με μοναδική γεύση ΓΙΑ ΓΕΝΝΑΙΟΥΣ και ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΣ ανθρώπους.

Αφού το γευτείτε, θα θυμηθείτε τις πιο άγριες ερωτικές σας περιπέτειες, τον πρώτο σας αληθινό έρωwα και ίσως και να χάσετε την στοματική παρθενιά σας…

β) Ένα υπέροχο ΔΩΡΟ για αυτόν που αγαπάτε, να προκαλέσει μια ρομαντική βραδιά ή απλώς μια απλή απόλαυση για τη γεύση σας και μια διασκεδαστική συζήτηση για το σεξ.

γ) ΤΕΛΕΙΟΣ ΤΡΟΠΟΣ για να δοκιμάσετε το θάρρος, τη διαφάνεια και την αίσθηση του χιούμορ των φίλων σας. ????

ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ. Για κορίτσια και γυναίκες: αν αυτή ή την προηγούμενη χρονιά ήσασταν ευχαριστημένοι από κάποιον, είναι πολύ πιθανό να έχετε συμβάλει άμεσα στη δημιουργία αυτής της γεύσης. ????».

Paige VanZant: Πρώην αθλήτρια του UFC ανακοίνωσε πως άνοιξε OnlyFans και… έριξε το Instagram

Κατερίνα Στικούδη: «Φωτιά» στο Instagram έβαλε, για άλλη μια φορά η τραγουδίστρια