Νταίζη Σεμπεκοπούλου: Ελληνίδα ηθοποιός αποκαλύπτει … “Κάποια διαστήματα που δεν είχα δουλειά, έκανα μασάζ”

Με αφορμή την παράσταση «Όταν ο Μενέλαος συνάντησε την Ελένη» μίλησε η Νταίζη Σεμπεκοπούλου στο περιοδικό Λοιπόν.

Μέσα σε όλα, η γοητευτική ηθοποιός αναφέρθηκε στην ανασφάλεια του επαγγέλματος της ενώ αποκάλυψε πως υπήρχαν διαστήματα που ζορίστηκε αρκετά οικονομικά.

Είναι ένα επάγγελμα με μεγάλη ανασφάλεια. Σας ζόρισε ποτέ αυτό;

Με ζορίζει συνέχεια η ανασφάλεια του επαγγέλματος μας. Από τις αρχές μέχρι σήμερα. Για κάποιο λόγο δεν μου ήρθαν ποτέ εύκολα τα πράγματα. Δεν ξέρω που έχω κάνει λάθος. Όταν χόρευα και έκανα show ήταν όλα πολύ πιο απλά, ίσως γιατί τότε δεν υπήρχαν πολλές χορεύτριες. Αλήθεια δεν ξέρω αν έχω κάνει κάπου λάθος εγώ ή αν κάτι δεν βλέπουν οι άλλοι.

Έχετε κάνει όσα θα θέλατε στην καριέρα σας;

Να σου πω την αλήθεια, δεν είχα ποτέ ιδιαίτερο στόχο να φτάσω κάπου. Ίσως κι αυτό είναι ένα θέμα. Τα έκανα όλα χορό, show, θέατρο κλπ. Ίσως έπαιξε και αυτό ρόλο. Θα ήθελα να παίξω και άλλα πράγματα, αλλά όχι και ότι υποφέρω που δεν τα έχω κάνει.

Σκεφτήκατε ποτέ να τα παρατήσετε και να ασχοληθείτε με κάτι άλλο;

Όχι ποτέ. Απλά κάποια διαστήματα που δεν είχα δουλειά έκανα μασάζ, είχα αναλάβει να καθαρίζω την πολυκατοικία μου για να γλιτώνω τα κοινόχρηστα, τέτοια πράγματα. Επίσης έκανα αρκετό παιδικό θέατρο. Το θέατρο είναι η ζωή μου, μέσα από αυτό ζω, δεν θα μπορούσα ποτέ να το εγκαταλείψω.

Ελίνα Κέφη: Απολαμβάνει τόπλες τον ήλιο και παραλύει το διαδίκτυο – φωτο

Όχι θα κάτσει να σκάσει: Με νέο άντρα στο πλευρό της στην Πάρο η Κατερίνα Καινούργιου;